Barnevernet! Un caz Șocant din 2015! Protecția copilul nazisto-norvegiana-monarhica a mai furat un copil iar acest caz este extrem de Șocant.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Protecția copilul nazisto-norvegian a mai furat un copil iar acest caz este extrem de
Șocant.
Maxine, o fetița de 2 ani jumătate, a fost luată de langa părinții ei, o mama surda norvegiana si un tata slovac normal. Motivul citat este: lipsa de contact vizual dintre mama si fiica. (?!?!) Cat cinism. Oamenii au devent niște obiecte in aceasta societate secular ateista unde religia este aproape interzisă daca se manifesta civic.
Iată ca putem vorbi de un apogeu al secularismului totalitar in aceste tari scandinave. Pana nu demult ateii dădeau exemple tarile scandinave. Acum câteva luni un ateu militant a scos cuțitul si a ucis mai multi elevi musulmani, Breivik criminalul agnostic ce a mărturisit ca nu crede in Dumnezeu dar detesta marxismul ideologic al Norvegiei, rata violurilor extrem de ridicată din Scandinavia ( Suedia este capitala mondiala a violurilor), Danemarca are practici naziste prin care sunt confiscate bunurile refugiaților pentru “a-si plăti șederea pe teritoriul tării”, bisericile dau jos crucile pentru a nu ofensa musulmanii, episcopi homosexuali luterani, creștinism liberal, feminist, in care Hristos este doar un simbol, iar Sf Pavel un misogin extremist etc etc. Statele scandinave aluneca spre prăpastia secularismului totalitar, o forma antidemocratica si antiumană a unui sistem care in esența este bun. Secularismul moderat este bun. Religia crestina trebuie sa primeze intr-o tara crestina dar tot religia crestina nu se poate impune cu forța celor care nu o vor. Este absolut normal. Nimeni nu vrea sa trăiască intr-o teocratie crestina. Biserica are menirea ei, statul menirea lui. Dar o democratie axata pe principii creștine cu separarea puterilor in stat este un deziderat normal.


Am descoperit cazul aici:
https://en.m.wikipedia.org/…/Child_Welfare_Services_(Norway)

Video aici:


http://youtu.be/https://www.facebook.com/266330070109180/photos/a.754715581270624.1073741827.266330070109180/973221422753371/?type=3&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
A.I. Cuza, masoneria şi secularizarea averilor mănăstirești

Demonii sexuali care bântuiau oamenii

LISTA SOC: Ofiţeri şi Agenţi acoperiţi pe care Serviciile Secrete i-au infiltrat în presa română

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE | Ritual „Cosa Nostra” la vârful MAI! Daca asa se procedeaza in tara asta nici nu e de mirare unde s-a ajuns!

Guvernul de tehnocraţi, dinamitat de o nouă fraudă tip ANRP? Cristoiu, 6 întrebări pentru Cioloş

Închide