Basescu: noul judecator CCR Livia Stanciu l-a scos pe Iohannis din belea de doua ori

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat la Romania TV ca numirea Liviei Stanciu la CCR este o greseala.

„Livia Stanciu a fost numita la Curtea Constitutionala pentru ca i-a facut doua servicii majore lui Iohannis. Nu l-a declarat incompatibil inainte de campania electorala sau chiar in timpul campaniei si doi: prin influenta, a trimis la rejudecare la o curte mai binevoitoare sau controlata procesul pierdut definitiv pentru casa luata cu fals constatat de judecatori”, a subliniat Traian Basescu la Romania TV.


„Nu zic ca au fost negocieri intre Stanciu si Iohannis. E pur si simplu multumirea lui Iohannis ca l-a scos din belea de 2 ori. Odata putea sa nu mai fie presedinte daca se judeca la timp procesul cu ANI. Ii datoreaza mandatul. Doar pentru 2 persoane s-a facut rejudecarea unei hotarari definitive: in cazul Rarinca si in cazul casei lui Iohannis”, a explicat fostul presedinte.

Fostul sef al statului este de parere ca numirea Liviei Stanciu la CCR este o greseala. E o problema de caracter la Livia Stanciu. Pentru a-si mentine functia a facut rabaturi de la lege.


„Stiu despre aceasta doamna lucruri neplacute. Dupa ce am plecat de la Cotroceni a inceput si festivalul catuselor si nu regret ca s-au consolidat institutii puternice in mandatul meu, dar regret ca au degenerat de la linia democratica. Vedeti declaratia ei din februarie 2015 cand spunea ca noi si procurorii DNA suntem parteneri. Nu, tu trebuie sa fi aparatorul legii. Cum se mai duce cineva in fata unui complet, unul acuzat de DNA daca dna Stanciu de la ICCJ e partenerul DNA, ce sanse mai are omul ala la un proces corect dupa ce tu procuror DNA ai organizat filmarea, ai organizat scoaterea de documente, ai facut pulbere imaginea si ai fost deja judecat de popor. Acela nu mai e un proces corect”, considera fostul sef al statului. „Pentru acea declaratie nu as mai fi numit-o”, a punctat Traian Basescu.

„Doamna Kovesi si doamna Livia Stanciu isi permit sa vina calare pe politic, in loc sa stea decent in litera legii si sa nu faca comentarii politice. Ele acuza politicul, electoratul ca a votat, dar nu se intreaba: oare de ce dupa ce am facut atatea arestari preventive spectaculoase – a fost tandemul procuror-judecator, oare de ce au fost votati cei acuzati?”, s-a intrebat retoric Traian Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Traian Basescu, atac dur la adresa noului judecator CCR Livia Stanciu: „L-a scos pe Iohannis din belea de doua ori”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...