Bautura care iti distruge oasele din interior si iti mananca fiecare organ fara sa iti dai seama! Zilnic consumi asta, insa nu iti dai seama cat de rau iti face!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bautura care iti distruge oasele din interior si iti mananca fiecare organ fara sa iti dai seama! Zilnic consumi asta, insa nu iti dai seama cat de rau iti face!

Medicii au dezvaluit un studiu care spune ca aceste bauturi carbogazoase pe care sigur le consumi aproape zilnic daca nu ai o dieta sanatoasa, iti distruge atat oasele cat si alte organe precum ficatul.


215 litri de suc sunt consumati in fiecare ani, de persoana in America! Aceasta statistica este alarmanta in conditiile in care ingredientele cheie ale acestor bauturi duc la declinul sanatatii oamenilor.

Densitatea minerala a oaselor a fost testata pe 1413 femei si 1125 barbati in 2005 si oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca  femeile care consuma zi de zi bauturi carbogazoase au mai putine minerale in sistemul osos.


Acidul fosforic din Cola iti poate distruge calciul din oase. Fructoza este un alt ingredient principal din sucuri si poate distruge atat ficatul cat si inima.

Nu mai vorbim de riscul de obezitate la car esunt predispuse persoanele consumatoare de bauturi carbogazoase.

– See more at: http://www.kanald.ro/bautura-care-iti-distruge-oasele-din-interior-si-iti-mananca-fiecare-organ-fara-sa-iti-dai-seama-zilnic-consumi-asta–insa-nu-iti-dai-seama-cat-de-rau_59277.html#sthash.DYRJYRZ3.dpuf

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
LEVITAȚIA: practica sfintilor, sau practica pe partea oculta

CUTREMUR la Curtea de Conturi: GAURĂ de 1,4 MILIARDE dolari | Chevron a plecat fără să plătească! Dezvăluiri EXPLOZIVE!

Ipoteză ȘOC: Accidentul aviatic de la Balotești, execuție la comandă

De ce a dispărut Crucea Roșie de pe ambulanţe și ce simbolizeză noua emblemă?

Inginer IT-nevoit sa lucreze casier in Auchan, datorita varstei •Cand a ramas fara loc de munca si-a vandut TOT din casa• NIMENI nu a vrut sa il mai angajeze!

Închide