Becali l-a pus la punct pe PENIBILUL CERNEA omul lui SOROS, cel care se afla in spatele nenorocirilor din tara asta!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Penibilul Remus Cernea crede ca cliseele de a denigra crestinismul mai prind la public. El afirma ca o lucrare care implica si credinta nu poate fi stiintifica. Spune-i asta lui Tesla desteptule, ca din cauza unora ca voi, energia libera nu e inca la dspozitia omului. Masonii de tip Soros, au ingradit ca lucrarile lui Tesla, ortodox, fiu de preoti, care a a afirmat ca toate inventiile lui, au ca baza Biblia, postul si rugaciunea, sa ajunga la public. Masonii homosexuali l-au lichidat pe Tesla si i-au furat toate inventiile, folosindu-le astazi impotriva umanitatii, vezi HAARP, laser etc Dar de unde sa stie o marioneta ca Remus Cernea toate acestea, el spune doar ce a fost platit si invatat sa spuna. Oameni ca el ingradescc adevarul despre stiinta din Biblie si despre toti savantii crestini ai tuturor timpurilor. Acesta este motivul pentru care oameni ca el trebuie desfiintati prin argumente clare.

Multi il acuza pe Becali ca jigneste, dar nu se uita la faptele omului, cum a spus Iisus in Biblie, cum recunoasteti un profet fals ( care vrea sa para bun), sa ne uitam la faptele lor. E, Becali, chiar daca se enerveaza si mai aruca cate o jignire, faptele lui arata ca sufletul sau este bun. In schimb Cernea face mereu pe victima, dar la fapte de ajutorare bilantul e pe zero. Degeaba vorba e frumoasa, cand faptele lipsesc, a de vorbit frumos, stim cu totii sa facem, dar sa daruim, sa ajutam, sa propavaduim adevarul, cati o facem? Mai bine ai o gura taioasa in adevar, asa cum ne invata si Scripturile, sa cercetam raul si sa il descoperim, decat sa avem un limbaj frumos si fapte satanice.


 

Gigi Becali și deputatul Remus Cernea au avut un schimb de replici extrem de aprins în cadrul unei emisiuni difuzate pe B1 TV.

Invitat să comenteze prin telefon subiectul audierii la DNA a Mitropolitului Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, Gigi Becali a intrat în conflict cu Remus Cernea, aflat în platoul emisiunii.

Totul a pornit de la o discuție despre caracterul științific al cărții scrise de Becali în detenție, lucrare coordonată de Mitropolitul Ardealului. A urmat apoi un schimb de replici dure între cei doi:

Gigi Becali: Orice lucru care este benefic pentru societate este științific. Este o lucrare în care se scrie despre subiectele teologice, asta înseamnă că este o lucrare cu subiect teologic științific.
Remus Cernea: O carte în care îți afirmi credința nu este una științifică.
Becali: La mintea ta, unde crezi că poate să se însoare bărbat cu bărbat, la mintea ta dacă o pui la un câine turbează.
Cernea: Domnule, Becali, eu vă tratez cu respect, nu vă atac, discut pur principial.
Becali: Eu nu te tratez pe tine cu niciun respect pentru că tu ai demoni. Atunci când eu te jignesc pe tine, vede tot poporul român că tu ai demoni și atunci nu te mai ascultă pe tine.
Cernea: Vă întorc și celălalt obraz, domnule Becali, puteți să mă atacați cum doriți.
Becali: Și celălalt obraz să îl întorci și o să ți-l scuip.
(…)
Becali: Dacă mă mânii acum și jignesc acest om, o fac din dragoste pentru neamul meu, pentru ca neamul meu să înțeleagă că acest om este demon cu față de om. El nici nu este homosexual. Tu ești plătit să aperi homosexualii, nici nu ești homosexual.
Cernea: Eu apăr drepturile omului, care sunt drepturile tututor cetățenilor.
Becali: Eu îi iubesc mai mult decât tine pe acei oameni. Dar eu le spun că ceea ce fac este păcat.
(…)
Cernea: Trebuie să ne respectăm unii pe ceilalați chiar dacă avem credințe diferite sau nu avem o credință.
Becali: Tu îndemni oameni la demonizare și la păcat.
Cernea: Mesajul dumneavoastră nu este unul de pace, ci unul de ură.

Replici acide în direct. Gigi Becali:”Eu nu te tratez pe tine cu niciun respect pentru că tu ai demoni”. Remus Cernea: ”Vă întorc și celălalt obraz”. Becali: ”Și celălalt obraz să îl întorci și o să ți-l scuip”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...