Belgia: Medicii și profesioniștii din domeniul sănătății solicită oprirea propagandei pandemice

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-o încercare care denotă mult curaj, medicii belgieni au ieșit în stradă și au cerut guvernului să oprească propaganda pandemică. Fără să fim răutăcioși… ei cred că nu au primit 500 de euro mită precum cei români din partea guvernului pentru a „închide ochii” și a semna un cec în alb cu „noul normal”. Pentru ei a fost evident de la bun început că Planul COVID-19 a fost folosit în cadrul mai multor agende care nu au legătură cu sănătatea publică. Big Pharma și asociații săi – OMS, CDC, NIH – au folosit rețelele de socializare și instituțiile de presă pentru a controla explicațiile date publicului și pentru a cenzura opiniile pertinente ale profesioniștilor din domeniul medical care nu au fost și nu sunt nici în prezent de acord cu informațiile transmise și măsurile impuse populației.

Mai mulți oameni au murit din cauza refuzului autorităților în folosirea unui tratament complet sigur (hidroxiclorochină, zinc și azitromicină) și a lipsei dotărilor (ventilatoare), decât din cauza virusului în sine. Sănătatea publică și economia au fost sacrificate pentru a crea haos și teamă în rândul populației cu scopul de a face posibilă vaccinarea în masă și genera profituri de miliarde de dolari industriei Big Pharma.


Iată câteva extrase din raportul medicilor belgieni. Raportul întreg îl puteți citi aici.

„Există o terapie accesibilă, sigură și eficientă pentru cei care prezintă simptome severe de boală sub formă de HCQ (hidroxiclorochină), zinc și AZT (azitromicină). Aplicată rapid, această terapie va duce la recuperarea unei persoane și, totodată, va preveni spitalizarea. Acum, când avem aceste informații și formulă de tratament… cu greu cineva „ar mai trebui” să moară având ca diagnostic COVID.”


„Studiile efectuate pe sondaje privind vaccinările împotriva gripei arată că în 10 ani am reușit doar de trei ori să dezvoltăm un vaccin cu o rată de eficiență mai mare de 50%. Vaccinarea vârstnicilor noștri pare a fi ineficientă. La cei trecuți de 75 de ani, eficacitatea este aproape inexistentă.” 38

Datorită mutației naturale continue a virușilor, așa cum vedem și în fiecare an în cazul virusului gripal, un vaccin este cel mult o soluție temporară, care necesită îmbunătățiri de fiecare dată după ce a fost făcut. Un vaccin netestat, care este implementat prin procedură de urgență și pentru care producătorii au obținut deja imunitate legală împotriva posibilelor vătămări, ridică serioase întrebări. 39 40 Noi nu dorim să ne folosim pacienții pe post de cobai.

„La scară globală, 700.000 de cazuri de daune sau decese sunt așteptate ca urmare a vaccinului.” 41

„În cazul în care 95% dintre oameni vor experimenta într-o anumită perioadă COVID-19, neprezentând simptomele specifice (asimptomatici), riscul expunerii acestora la un vaccin netestat este iresponsabil.”

„În ultimele luni, proprietarii de ziare, radio și TV au închis ochii și s-au ghemuit în spatele grupului de experți și al guvernului, într-un moment în care tocmai presa ar fi trebuit să fie critică și incisivă în comunicarea guvernamentală unilaterală. Acest lucru a condus la o comunicare publică în mass-media noastră de știri, care s-a asemănat mai mult cu un lobby decât cu o raportare obiectivă.

„Povestea oficială conform căreia era necesar un blocaj, că aceasta era singura soluție posibilă și că toată lumea stătea în spatele acestui blocaj, a făcut dificilă exprimarea unei opinii diferite pentru oamenii cu o altă viziune, precum și pentru experți.”

„Opiniile alternative au fost ignorate sau ridiculizate. Nu am văzut dezbateri deschise în mass-media, unde se puteau exprima puncte de vedere diferite.”

„Am fost, de asemenea, surprinși de numeroasele clipuri video și articole ale multor experți, savanți și cercetători științifici, precum și al unor autorități, care au fost și sunt în continuare eliminate din social media. Considerăm că acest lucru nu se potrivește cu un stat constituțional liber, democratic, cu atât mai mult cu cât duce la viziunea tunelului. Această politică are, de asemenea, un efect paralizant și alimentează frica și îngrijorarea în societate. În acest context, respingem intenția cenzurii disidenților din Uniunea Europeană! 43

„În calitate de medici și profesioniști din domeniul sănătății, în fața unui virus care, în ceea ce privește nocivitatea, mortalitatea și transmisibilitatea sa, abordează gripa sezonieră, nu putem decât să respingem aceste măsuri extrem de disproporționate.”

  • Prin urmare, solicităm încetarea imediată a tuturor măsurilor.
  • Punem la îndoială legitimitatea actualilor experți consultativi, care se întâlnesc în spatele ușilor închise.
  • În urma ACU 2020 46 (sursă) solicităm o examinare aprofundată a rolului OMS și a posibilei influențe a conflictelor de interese în această organizație. A fost, de asemenea, în centrul luptei împotriva „infodemiei”, adică a cenzurii sistematice a tuturor opiniilor disidente din mass-media. Acest lucru este inacceptabil pentru un stat democratic guvernat de statul de drept. 43 ”
  • https://newsconspy.wordpress.com/2020/09/24/belgia-medicii-si-profesionistii-din-domeniul-sanatatii-solicita-oprirea-propagandei-pandemice/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...