Berlinul se îndreaptă spre Evul Mediu din cauza MIGRAŢIEI

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Arnold Mengelkoch este ofițer de migrație în suburbia din Neukölln din Berlin. În Der Tagesspiegel, el avertizează asupra modului în care un număr mare de refugiați și migranți duc Capitala într-o direcție greșită şi nu mai prezintă siguranţă pentru locuitorii ei.


Conducere a unei școli din Berlin spune: „Ne îndreptăm spre Evul Mediu”, notează voiceofeurope.com.


O fată de 18 ani se plimba lângă Wannsee în pantaloni scurţi și întâlnește patru bărbați arabi. Ei au numit-o cu voce tare:”curvă”, pentru că s-a îmbrăcat așa.

O femeie de 60 de ani se plimba cu soțul ei prin parc și brusc un bărbat arab o întreabă dacă vrea să facă sex cu el în tufișuri.


Un bătrân vorbitor de limbă arabă merge cu nepoata sa în Neukölln și aude multe comentarii obscene. Motivul? Nepoata sa nu purta batic pe cap.

Sunt doar trei exemple din Berlin, un oraș cu milioane de locuitori, dar acestea nu sunt cazuri izolate. Oamenii care lucrează cu refugiați spun aceleași povești, precum și alți locuitori ai capitalei germane.

„Nu mă mai simt bine și în siguranță în acest oraș. Ceva nu are control aici „, spune un locuitor de 48 de ani care a locuit mult timp în Berlin.  Potrivit ofițerului de migrație Mengelkoch, acum există un număr enorm de tineri în oraș, „care sunt plictisiți și nu au nici o slujbă”. El adaugă că „Mulți refugiați au o imagine a femeilor în care doar bărbatul determină regulile. Oricine nu poartă un ștergar este considerat un obiect sexual „.

Conducere a unei școli  spune că „Suntem pe drumul spre Evul Mediu”. „Educația nu contează, principala cauză este religia”, atât îi interesează pe refugiaţi.

Peter Hermanns, care gestionează o locaţie pentru refugiați, consideră că nu există soluții reale. Refugiații vin la el și au întrebări elementare cum ar fi: „Unde este limita dacă vreau să am contact cu femei? Cum să mă adresez femeilor? Cum răspund la semnale?”.  Integrarea în Berlin are de parcurs un drum lung și întrebarea este cât de multă răbdare au locuitorii orașului cu oaspeții care au în mod continuu motivații religioase și cuvinte urâte în ceea ce privește fetele și femeile.

http://evz.ro/berlinul-evul-mediu-migratiei.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...