Bill Gates admite: Peste 700.000 de oameni vor avea efecte adverse sau vor muri în urma vaccinării obligatorii

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În graba sa de a dezvolta unul, două, sau chiar șapte vaccinuri diferite pentru coronavirusul Wuhan (COVID-19), filantropul Bill Gates a recunoscut în mod deschis că peste 700.000 de oameni ar putea suferi de reacții adverse sau chiar muri după ce vor fi obligați de guvernul țării lor să își facă aceast vaccin.

Bill Gates și-a arătat în ultimele zile – mai mult decât a făcut-o vreaodată – dorința de a vaccina întreaga populație a globului împotriva coronavirusului Wuhan (COVID-19). Însă, paradoxal, așa cum afirmă chiar el, în urma acestei obligativități, vor muri mai mulți oameni, decât dacă s-ar fi infectat cu virusul.


Recent, Bill Gates a fost invitat într-un segment al unui buletin de știri CNBC, în care a recunoscut că pentru a putea face vaccinurile „să funcționeze” și la cele mai vulnerabile grupe de vârstă – în acest sens – pentru început acestea, vor trebui să fie supraîncărcate. Iar această supraîncărcare înseamnă că unele persoane, cu certitudine, vor suferi de efecte adverse sau vor muri ca urmare a vaccinării.

În cadrul aceluiași interviu Bill Gates a mai spus că în privința planurilor sale de vaccinare împotriva coronavirusului Wuhan: „Avem nevoie în mod clar de un vaccin care să funcționeze în grupa de vârstă superioară, deoarece această categorie riscă cel mai mult. În acest sens, vom încerca să-l îmbunătățim, în așa fel încât să funcționeze și pentru această categorie de vârstă, chiar dacă pentru început vor apare efecte secundare. Dacă avem un caz și 10.000 de reacții adverse, în mod similar, raportat la populația globului, asta înseamnă că mai mult de 700.000 de oameni vor avea de suferit de pe urma acestei prime etape a vaccinării.”


Bill Gates spune, de asemenea, că vaccinurile împotriva gripei nu funcționează pentru persoanele în vârstă. Cu toate că această categorie de vârstă presupune un risc ridicat în focarele de gripă raportate anual. Gates a afirmat, totuși, că în acest ritm al infectărilor nu va face nimic pentru a proteja această grupă de vârstă împotriva gripei sezoniere, adăugând că: „Eficacitatea unui vaccin antigripal pentru persoanele în vârstă a fost întotdeanuna o provocare uriașă. Astfel, s-a ajuns la concluzia că pentru această categorie vaccinul antigripal nu este eficient”.

În acest sens Gates susține ideea că: „Este mai bine să dăm acest vaccin întregii lumi. Aceasta fiind și o decizie de asumare a răspunderii, atât pentru cetățeni, cât și pentru guvernele din întreaga lume, care vor trebui implicate în a își lua un anumit risc de a despăgubi persoanele care vor avea de suferit în cazul unor efecte adverse sau deces, ca urmare a vaccinării obligatorii”.

În propria sa analiză, Martin Armstrong, de la Armstrong Economics, a studiat datele și a constatat că numărul de decese din întreaga lume care sunt atribuite COVID-19 în comparație cu numărul de persoane care vor muri sau avea efecte adverse ca urmare a vaccinării împotriva COVID-19, sunt palide în baza noilor informații oferite de Gates.

În prezent, numărul oficial de decese raportat la nivel mondial asociat coronavirusului Wuhan (COVID-19), este în jurul unui sfert de milion. În schimb, numărul persoanelor care ar putea muri în urma vaccinării împotriva COVID-19, cu vaccinurile finanțate de Bill Gates, este triplu.

Acest lucru ar trebui să sugereze oamenilor și factorilor responsabili că ar fi bine să-i spună lui Bill Gates „să lase coronavirusul Wuhan” să-și urmeze cursul – așa cum a făcut guvernul suedez prin Anders Tegnell, când a refuzat să aplice măsurile de restricție și izolare cerute de Organizația Mondială a Sănătății, pe care le-a considerat ca generatoare de panică, dar pe care toate celelalte guverne, la nivel global… le-au aplicat.

Istoria se repetă…

Experimente cu vaccinuri în cazul unor epidemii sau pandemii asupra populației, precum cel al coronavirusului Wuhan (COVID-19) în care Bill Gates a investit miliarde de dolari, au mai fost încercate în ultimii 50 de ani.

În anii ’70, Statele Unite au lansat un vaccin pentru „gripa porcină”, vaccin care a fost administrat la aproximativ 45 de milioane de oameni pe parcursul a 10 săptămâni.

Acest efort de vaccinare a fost oprit însă, abia după ce s-a descoperit că niciun caz de gripă porcină nu a fost detectat în afara zonei de origine situată în apropierea unei baze militare. La scurt timp, una din 100.000 de persoane vaccinate a suferit reacții adverse (sindromul Guillan-Barré), iar alte 53 de persoane au murit.

Din cauza ororilor cauzate de această campanie de vaccinare – Guillain-Barré – se presupune că de atunci, fiecare anotimp gripal a fost atent monitorizat pentru a se asigura că vaccinul antigripal folosit îndeplinește anumite praguri de siguranță.

După difuzarea interviului cu Bill Gates, un ascultător a spus: „Ioan Botezătorul a deschis calea către Isus, în timp ce Bill Gates deschide calea către Antihrist”.

Bill Gates admite: Peste 700.000 de oameni vor avea efecte adverse sau muri în urma vaccinării obligatorii

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
FENOMEN UIMITOR: 200.000 de tibetani , inclusiv 62 de calugari budisti l-au recunoscut pe IISUS!!!!

Un miracol s-a intamplat in Tibet. Anul trecut un preot budist-tibetan a devenit crestin, dupa ce a vazut dragostea lui...

Cum se schimbă creierul bărbatului care devine tată

Nu numai mamele trec prin schimbări importante ale corpului, odată cu aducerea pe lume a unui copil. Inclusiv bărbații trec...

ANDREEA RĂDUCAN a cunoscut succesul olimpic dupa ’89, e important de inteles ca (pe langa peseverenta si munca uriasa depusa de ea), sistemul care a propulsat-o printre primele gimnaste ale lumii – a fost construit integral in perioada comunista. ‘Olimpiada romanilor’, DACIADA a fost pepiniera pentru majoritatea sportivilor romani de succes din acea perioada.

Nascuta in Barlad (Jud. Vaslui) in 1983, ANDREEA RĂDUCAN si-a inceput cariera sportiva in 1987 la Clubul Sportiv Barlad, sub...

Descoperire macabră la Vaslui: un deget de om găsit într-o pungă cu carne tocată. Autorităţile: Nu am descoperit niciun salariat care să aibă un deget amputat

  Ca sa va lamuriti ca de multe ori in carnea pe care o gasiti peste tot, se mai strecoara...

Închide