BINE este orice decizie CORECTĂ luată, pentru că îți crește VIBRAȚIA, chiar dacă asta înseamnă să te cerți, sau să ajuți pe cineva sau să faci un sacrificiu sau chestii foarte nasoale ce implică viețile altora … gen războaie și nu numai …

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mă adresez strict ”PRIMITIVILOR” pe care îi salut cu RESPECT !
”EVOLUAȚII” să mă scutească de polemici și contraziceri că tot ce le spun e ”ADIO UOAIE !”.

Partea 2. Ce este VIBRAȚIA și cum se crește ea?


Din Partea 1. ați înțeles, sper, ce înseamnă FRECVENȚA și faptul că ea crește indiferent de VOINȚA voastră.

Ca să înțelegeți VIBRAȚIA, trebuie să mă folosesc de un exemplu, că nu știu cum să vă explic altfel în pula mea, mai ales, că și TALIDA m-a futut în gură că eu nu știu să vorbesc cu oamenii … dar sunt și obosit și încerc, fac eforturi, să vă explic … eu chiar vreau să vă explic, dar la mine diplomația e doar o minciună coafată, eu sunt direct și sunt sincer și mă fut în ea de vrăjeală.


Strămoșii mei PALADINI, ca să înțelegeți, au protejat biblioteca din Alexandria, care o aripă din ea a ars, iar acolo era foarte multă informație, pe lângă ce au reușit ei să salveze atunci, dar și cu ceea ce au reușit ei să salveze, au crezut că va fi în siguranță la Vatican și muiștii ăia le-au pus sub cheie sugemi-ar pula și vă opresc vouă accesul la informație, că nu intrați la Vatican cu toate documentele voastre de identitate …

Eu încerc să vă dau informația CORECTĂ și anume GRATIS, nici măcar nu trebuie să dați bani pe o carte !!!

Un OM cu o FRECVENȚĂ mai mare, poate fi considerat ca fiind centrala atomică de la Cernavodă, generează 750 MWh lejer …
Un OM cu o FRECVENȚĂ mai mică, poate fi considerat ca fiind termocentrala din Brașov, care generează maxim 35 MWh și la un moment dat era principala sursă de încălzire a orașului.

Diferența între cele două, este COMBUSTIBILUL folosit și eficiența prelucrării.
Centrala nucleară merge pe bare de uraniu și apă grea iar termocantrala pe cărbune și combustibil fosil.

Acest COMBUSTIBIL reprezintă VIBRAȚIA defapt.

OM-ul este cea mai sofisticată ”centrală” creeată, de așa natură încât el poate folosi atât combustibil fosil precum și bare de uraniu cu apă grea.

În cazul OMului, el se poate transforma din ”termocentrală” în ”centrală nucleară”, ceea ce în plan material așa ceva nu merge, termocentrala rămâne termocentrală indiferent ce …
Eventual se demolează și se construiește o centrală nucleară în locul ei, dar în schimb OMul ”termocentrală” nu trebuie să fie ”demolat” pentru a deveni ”centrală atomică”.
Este suficient să trăiască, cât mai multe vieți și să fie alimentat cu COMBUSTIBILUL corect !

Altfel spus, FRECVENȚA dictează puterea energetică sau spirituală, pe când VIBRAȚIA este combustibilul care alimentează puterea respectivă la capacitate, crescând-o în același timp.

FRECVENȚA, care nu poate scădea niciodată, în sensul că fiecare moment de bucurie sau durere pe care îl simți, adică trăiești, ea crește indiferent de voința ta.

VIBRAȚIA poate SĂ SCADĂ ! Adică ușurel și sigur, combustibilul folosit, se poate transforma din bare de uraniu și apă grea în cazul unei centrale nucleare, în cărbuni pentru o termocentrală și mai jos de atât.

Deci este VITAL ca să îți crești VIBRAȚIA și să faci tot posibilul să o ridici la valoarea FRECVENȚEI tale sau cât de aproape posibil !!!

VIBRAȚIA se consumă constant în orice proces fizic are loc adică de la mers pe jos, la scărpinat în cur și până la digestie, totul consumă în cantități diferite.
Sexul este singurul proces diferit care poate încărca sau descărca VIBRAȚIA, dar ca să fie clar, cum de ce și în ce măsură, e foarte mult de scris, o postare numai pentru asta…

În orice proces spiritual VIBRAȚIA se consumă și revine în anumite procese de exemplu:
– Procesul de gândire – doar consumă (mulți nu au problema asta LOL)
– Procesul de învățare – doar consumă (mulți nu au problema asta LOL)
– Procesul de scanare – doar consumă – numai după ACTIVARE posibil
– Procesul de energizare/vindecare – inițial consumă, apoi urmat de vindecare încarcă dublu – numai după ACTIVARE posibil.
– TAINELE – DOAR ÎNCARCĂ, nu consumă niciodată, dar despre asta mai multe în următorul capitol
etc.

FOARTE FOARTE importante sunt DECIZIILE pe care trebuie să le luați zilnic în conjuncturile în care vă aflați.
Adică să mă exprim simplist și liniar dacă faceți ”BINE sau RĂU sau NU VĂ BĂGAȚI”

RĂU este orice compromis faci, decizie INCORECTĂ luată, pentru că îți scade VIBRAȚIA

BINE este orice decizie CORECTĂ luată, pentru că îți crește VIBRAȚIA, chiar dacă asta înseamnă să te cerți, sau să ajuți pe cinvea sau să faci un sacrificiu sau chestii foarte nasoale ce implică viețile altora … gen războaie și nu numai …

Pentru a înțelege ce e ”BINE” sau ”RĂU” …. Cartea lui Moise …

SURSA: https://www.facebook.com/alin.brasov.3/posts/2029897057066409

Practic FRECVENȚA este să zic simplist ÎNTUNERICUL din tine, iar VIBRAȚIA este LUMINA din tine și totul ține de faptele tale căci ”FAPTELE VORBESC”

Ai vibrație scăzută …. păi cam atât de mult se și implică Dumnezeu să te ajute când tu miorlăi …

Am să închei cu un EXEMPLU – așa ceva nu o să mai fac niciodată:

Acum foarte mulți ani de zile când sora mea nu era încă activată, a trebuit să fie operată de apendice. Multe de explicat de ce …
Mă duc la spital la ea, eu și cu prietenul ei de atunci, care îmi era și mie prieten că așa o și cunoscuse să o vizităm.
Toate bune și frumoase, ei îi era frică de operație o liniștim noi cum putem, iar eu boul satului o scanez să fiu sigur că nu e altceva la mijloc.

Am văzut că structura ei e ok cam la 90% deci ok și mă uit și la vibrația ei care era cam jos de frică.

I-am reparat structura în 100% și ca să fiu sigur că va fi OK și are destulă VIBRAȚIE de unde să consume, o încarc.

Ea fiind mult sub FRECVENȚA mea, mi-a fost ușor și i-am dat din VIBRAȚIA mea de am încărcat-o la 160 %, să fiu sigur că ajunge și că va fi bine.

NICI nu bănuiam ce greșeală colosală am făcut …

Plec de acolo cu prietenul ei și ne plantăm la o terasă pe lângă spital unde bem niște beri, pierzând vremea vreo 3 ore, urmând să ne întoarcem la spital după încheierea operației.

Trece timpul, mergem cumpărăm flori de toate și ajungem la suflețelul în salon.

Mama plângea lângă ea, ea avea frisoane și febră, era lividă, dureri uriașe de cap etc.
Doctorii se tot perindau pe la ea …

Am înebunit când am văzut, nu știam ce naiba s-a întâmplat, am dispărut pe hol căutând doctorul îl iau de o aripă și îl cam dau de peretele holului și-l întreb: ”Ce s-a întâmplat cu sora mea ???”

Doctorul speriat îmi spune:
”Nu înțelegem ce s-a întâmplat. Nu este alergică la anestezice nu are alte afecțiuni. Am făcut anestezia locală dar nu a avut nici un efect, apoi am decis să-i facem anestezie generală, lucru neobișnuit pentru o intervenție așa mică.
Nici anestezia generală nu a ținut, când am făcut prima incizie ea a țipat, a trebuit să o legăm de pat și să termin operația.
Anestezicele nu erau expirate, încă nu înțelegem cauza, dar este sub supravghere intensă și facem niște analize suplimentare.”

M-AM CĂCAT PE MINE !!! ERA VINA MEA !!!
Eu crescându-i vibrația așa de mult, nici un element chimic nu are efect.
Este eliminat instant de organism. De asta ea nu amorțea.
Partea proastă este că dacă îi dai lumină de la tine unui om de îl duci la 160% cum am făcut cu sora mea … efectele secundare sunt nedorite în situații de genul ăsta.
În plus nu poți să i-o iei înapoi ca să scadă măcar la un 100%, trebie să aștepți să se consume, dar prin suferință se consumă foarte repede.

Atunci am înțeles că pot repara structuri oricât de afectate sunt, dar evit să energizez o structură peste capacitate, de atunci se ocupă sora mea de asta, de energizare, indiferent ce pacient am …

Acum sper că e mai clar ce înseamnă VIBRAȚIA , ați înțeles și ce înseamnă FRECVENȚA din partea anterioară …

… VA URMA …

SURSA: https://www.facebook.com/alin.brasov.3/posts/2029897057066409

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
SECRETUL LUI NIKOLA TESLA CARE ESTE ASCUNS OMENIRII! PUTEM AVEA ENERGIE ELECTRICA ALTERNATIVA GRATUIT PENTRU TOTDEAUNA!

Enciclopedia Britanica il prezinta pe Nikola Tesla ca fiind unul dintre cei mai fascinanti oameni din istorie. Nikola Tesla a...

Cat de greu e sa faci un P.F.A. in Romania si ce urmeaza dupa? De ce nu simplificati totul cum e in vest, sa poti avea un P.F.A. in maxim 2 ore? CA SA NE CARAM DIN TARA NU?

Ziarul Financiar începe campania „Debirocratizaţi economia”. Citiţi astăzi cât de complicat este pentru o persoană fizică să-şi facă cea mai...

Bădiță, organizator proteste: ‘Soros m-a manipulat’. Legătura cu Macovei, Clotilde Armand și Nicușor Dan

Am facut prea multe chestii in viata mea. De unele am si uitat. Dar cum ma astept sa urmeze mai...

Cazul care a cutremurat România: Un bărbat a încercat să convingă o fetiță să își ucidă părinții și a pus-o să se sinucidă în spital

Bărbatul de 27 de ani din București, reținut de procurorii DIICOT, fiind acuzat de pornografie infantilă și corupere sexuală, ar...

Închide