Bogatii masoni ai lumii se intalnesc la Balc cu Tiriac, pentru a face sacrificii de sange, 254 de mistreti in doua zile

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii liberi si frumosi Remus Cernisti si Mandrutisti nu protesteaza impotriva macelului si ritualului de la Balc si impotriva francmasonilor ca Tiriac in general. As vrea sa ii aud ca vrem spitale de la acesti asasini straini, ai economiei, care jefuiesc tara noastra si resursele noastre, pentru a trai ei in lux. ( Vezi doar cazul Schweighofer care si-a cumparat palate din jaful padurilor romanesti).

Partidele de vânătoare de la Balc au devenit cunoscute în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase.


În mod tradiţional vânătoarea se desfăşoară la sfârşitul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie.

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.


Printre invitaţii ediţiei de anul trecut a vânătorii de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

“În cele două zile (sâmbătă şi duminică – n.r.) au fost vânaţi 254 de mistreţi, ceea ce reprezintă doar o mică parte din efectivul existent la Balc”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX Sorin Hodişan.

Iata ce comentarii scriu oamenii pe diverse site-uri :

Francisc d’Assisi (vizitator)
Aici isi satisface nesatul de a ucide marele francmason Ion Tiriac impreuna cu multi confrati masoni, membri ai celei mai mari grupari cu intentii criminale din lume.

http://www.mediafax.ro/social/vanatoarea-de-la-balc-ion-tiriac-si-wolfgang-porsche-ajung-astazi-la-oradea-ce-invitati-mai-are-omul-de-afaceri-9163147

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...