Bogatii masoni ai lumii se intalnesc la Balc cu Tiriac, pentru a face sacrificii de sange, 254 de mistreti in doua zile

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii liberi si frumosi Remus Cernisti si Mandrutisti nu protesteaza impotriva macelului si ritualului de la Balc si impotriva francmasonilor ca Tiriac in general. As vrea sa ii aud ca vrem spitale de la acesti asasini straini, ai economiei, care jefuiesc tara noastra si resursele noastre, pentru a trai ei in lux. ( Vezi doar cazul Schweighofer care si-a cumparat palate din jaful padurilor romanesti).

Partidele de vânătoare de la Balc au devenit cunoscute în 2005, când au fost împuşcaţi 185 de mistreţi, dintre care 23 de către fostul premier Adrian Năstase.


În mod tradiţional vânătoarea se desfăşoară la sfârşitul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie.

Domeniul de la Balc se întinde pe 150 de hectare din comuna bihoreană cu acelaşi nume.


Printre invitaţii ediţiei de anul trecut a vânătorii de la Balc s-au aflat George Marsan, primarul oraşului Monte Carlo, Erich Hampel, manager Unicredit Bank Austria, Alfred Baumhauer, fabricant Cartier, Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului cu acelaşi nume, Klaus Mangold (DaimlerChrysler), Siegfried Wolf, Franz Rauch, Rudolf Streicher, politician austriac, fost ministru în mai multe guverne, Inigo Herrera, fost membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

„În cele două zile (sâmbătă şi duminică – n.r.) au fost vânaţi 254 de mistreţi, ceea ce reprezintă doar o mică parte din efectivul existent la Balc”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX Sorin Hodişan.

Iata ce comentarii scriu oamenii pe diverse site-uri :

Francisc d’Assisi (vizitator)
Aici isi satisface nesatul de a ucide marele francmason Ion Tiriac impreuna cu multi confrati masoni, membri ai celei mai mari grupari cu intentii criminale din lume.

http://www.mediafax.ro/social/vanatoarea-de-la-balc-ion-tiriac-si-wolfgang-porsche-ajung-astazi-la-oradea-ce-invitati-mai-are-omul-de-afaceri-9163147

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Capitala României nu mai are nicio fabrică în care să lucreze 1.000 de oameni

DEZINDUSTRIALIZAREA CAPITALEI A FOST O „REUŞITĂ“ În locul fostelor fabrici şi uzine cu zeci de mii de angajaţi au fost...

Irina Sava din Azuga i-a făcut de mâncare lui Ceauşescu vreme de 12 ani: Ceauşescu îmi lua faţa în mâini, mă săruta pe frunte. Imi spunea sa am grija…”

Irina Sava, fosta bucătăreasă şi menajeră a soţilor Ceauşescu, locuieşte singură, într-un apartament cu două camere, în Azuga. Chiar dacă...

„Cum am devenit din fanatic pro vaccinare, un adept convins al nevaccinării”

„Am fost acolo unde ne-am aflat cu toții, unde poate te afli tu acum. Am fost pro vaccinare, convinsă fiind...

Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: „Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe”

Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: „Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate,...

Închide