Bubuie agricultura! BLOCĂM capitala! AMENINȚĂ FERMIERII! Insă tinerii liberi si frumosi ies doar la comanda lui Soros atunci când le bubuie câte un club !!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

protest-oi-jandarmi-1_mh

 

Cateva MII DE FERMIERI ROMÂNI au luat cu asalt Palatul Parlamentului. Agricultorii au împins cu furie cordoanele de jandarmi. Fermierii s-au strâns din toate colțurile țării, din Maramureș, Bihor, Sălaj, Satu Mare, Iași. Le-a ajuns cuțitul la os și amenință : BLOCĂM CAPITALA!

Hoții! Hoții! Strigă cu furie fermierii români strânși cu miile în fața Palatului Parlamentului chiar sub ochii politicienilor. Nu se dau subvențiile! Noi plătim penalități la Fisc pentru că nu avem cu ce să ne plătim impozitele! Nu mai avem abatoare! Nu mai avem asociații. Vin francezii și belgienii și ne cumpără vițeii! Când ni se dau subvențiile?!

Nu o să primim subvențiile nici pe 8 aprilie, spun cu furie fermierii. Am venit de la 500 de kilometri, din Iași, suntem 120 de crescători de animale și am venit cu trei autocare. Ne cerem drepturile care ni se cuvin! Nu cerem nimic în plus, este supărat un fermier din Iași.

Crescătorii de animale au umplut cu strigătele lor Parcul Izvor din capitală și cu sunetele de talangă scuturate cu multă supărare și cu o furie fără margini.

Reprezentanții mai mult organizații ale crescătorilor de animale din România s-au strâns în București.

Miile de fermieri nu au renunțat la protestul în forță din capitală deși este o vreme câinioasă. La manifestația violentă și de amploare participă crescătorii de bovine, de ovine și crescătorii de porci.

Nemulțumirile fermierilor sunt multe: întârzierea plății subvențiilor din pricina blocajelor modulului cu care lucrează Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), o lege nedreaptă a vânătorii, vânzarea terenurilor agricole către străini, subvențiile pe pășuni, povara impozitelor, etc.

Protestatarii rămân până la ora 13 în Parcul Izvor. De acolo parcurg pe jos aproape 5 kilometri, până în Piața Victoriei, unde vor protesta timp de două ore în fața clădirii Guvernului.

Fermierii romani la Parlamentul Romaniei.23-03-2016.

Protestul fermierilor 23-Martie-2016. Vezi de la min. 7.00 ceea ce nu au arata la TV. STOP VANZARII PAMANTULUI CATRE STRAINI !!!

Posted by Legitima Aparare on 23 Martie 2016

Posted by Legitima Aparare on 23 Martie 2016

 


Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...