Bulangeala e indusa nutritional- masonii incearca pe toate caile sa perverteasca natura umana

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Unui om din Anglia, i s-a spus de catre medici ca e intolerant la lactoza si ca ar trebui sa treaca pe dieta cu lapte de soie ( modificat genetic) iar dupa un timp au inceput sa ii creasca sanii tot mai mari, sfarcurile s-au marit, penisul i s-a flescait. Mai grav omul sustine ca a inceput sa planga la orice, mai ales la filme lacrimogene, avand tot mai mult caracteristici feminine.
 
Sydney Wellington, 54 de ani, a declarat ca va da in judecata compania de lapte de soia. Dr. Allen Greenwall spune ca, cauza acestei dezvoltari feminine este nivelul crescut de estrogen aflat in lapte, desi laptele de soia natural nu are asemenea proprietati. Nivelul inalt de fitoestrogeni ii cauzeaza si schimbarile dese de dispozitie si stare sufleteasca.
 
Un caz similar s-a intamplat in Belgia, in 2013 cand un transsexual, care a fost vegetarian timp de 20 de ani, a descoperit ca nu mai era femeie dupa o dieta de soia.
 
In Romania s-a constatat ca, copiilor, baieti in special, aveau tendinte de dezvoltare a sanilor in urma consumului carnii de pui. La fel s-a constatat ca produsele ambalate in plastic cauzeaza dezvoltarea hormonilor feminini.
 
Oamenii de stiinta au ajuns de abia acum dupa zeci si zeci de ani de studii ca homosexualitatea nu este o cauza genetica ci o boala psihica, care s-a putut trata in multe cazuri. Oamenii expusi la pornografie excesiva, oamenii care au suferit socuri in copilarie, depresii, acestia sunt cei mai dispusi in a-si dezvolta tendinte transsexuale sau de homosexualitate.
 
Elita masonica mondiala, promoveaza la scara inalta homosexualitatea, incercand nu doar prin alimentatie sa modifice omul, ci asfel ca oamenilor sa li se induca de mici ca e normal asa, ca asa s-au nascut, pe toate caile mediatice, filme, melodii, presa. Este un plan al depopularii si al pervertirii rasei umane, promovata indeosebi de satanistii elitei illuminati.
Sursa:
http://worldnewsdailyreport.com/england-man-grows-breasts-after-drinking-too-much-soy-milk/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...