Bulgaria, DA! România, NU! Am fost depășiți la TOATE CAPITOLELE! DECLARAȚII ISTORICE!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Lovitură pentru România! Premierul Olandei, Mark Rutte, a exprimat întregul sprijin al ţării sale pentru aderarea Bulgariei la Spaţiul Schengen, transmite Focus citat de Rador. În același timp Olanda se opune aderării României la Schengen.


El a lăudat eforturile guvernului bulgar, însă a subliniat că încă mai sunt multe de făcut. Rutte a subliniat că Bulgaria este una dintre economiile cu cea mai rapidă creştere în UE, precum şi un jucător cheie în regiune, potrivit flux24.ro.


Bulgaria DA, România BA!Prim-ministrul olandez a precizat că este mulţumit de acţiunea activă a Bulgariei privind politica UE în domeniul migraţiei şi a menţionat că ea a îndeplinit toate criteriile pentru aderarea la zona euro, felicitând guvernul pentru progrese.

La rândul său, prim-ministrul bulgar, Boiko Borisov, a afirmat că Olanda este cel mai mare investitor în Bulgaria, cu investiţii de peste 14 miliarde de leva (circa 7 miliarde de euro).


Potrivit şefului executivului de la Sofia, Bulgaria se bucură de încrederea deplină a investitorilor şi businessului olandez. El şi-a exprimat speranţa pentru aderarea Bulgariei la zona euro şi Spaţiul Schengen, deoarece se ştie că graniţa externă este foarte bine păzită, potrivit surselor citate.

Totodată, Boiko Borisov a subliniat că prima lună a preşedinţiei bulgare a Consiliului UE a fost extrem de reuşită. Potrivit acestuia, dacă lunile următoare vor avea succes, Bulgaria va transmite Olandei un semnal că este disciplinată, respectă regulile financiare, asigură eficient paza frontierei Schengen şi poate genera stabilitate în întreaga regiune.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Lipsa de hrană crudă şi legătura cu apariţia cancerului sau sindromului Down

Specialiştii în nutriţie susţin că există o corelaţie izbitoare între lipsa de hrană crudă şi formarea cancerului. Absenţa crudităţilor deci...

Bavernet-ul anchetat! Mai multi directori ai organizatiei si-au anuntat demisiile dupa scandalurile din ultima perioada

La inceputul acestei luni, o fetita de 13 ani aflata in grija Protectiei Copilului din localitatea norvegian Sogn og Fjordane...

8.09.2017 NOUTATI !!!! PROCESUL ÎMPOTRIVA CONSTRUIRII MEGA-MOSCHEEI

NOUTATI !!!! PROCESUL ÎMPOTRIVA CONSTRUIRII MEGA-MOSCHEEI La termenul de astăzi am aflat ca judecătoarea a fost promovata si a plecat...

Libertatea: Avem dovada! Prinţul Charles chiar e urmaşul lui Vlad Ţepeş!

Ziarele de scandal o dau in conspiratii, iata ce spune ziarul Libertatea: “Arborele meu genealogic arată că sunt descendentul lui...

Închide