Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Bunicul uneia dintre cele două adolescente dispărute din judeţul Olt ete convins că dedesubturile acestui caz sunt mai mult complicate decât se credea iniţial. Potrivit Observator, bărbatul crede că fetele ar fi fost răpite pentru trafic de organe şi că suspectul Gheorghe Dincă ar fi doar un pion al unei reţele mult mai complexe. „Sufletul meu îmi spune că este vorba despre trafic de persoane, trafic de organe. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om. Nu îl ajută pe el mintea să facă aşa ceva. Este doar un nenorocit pe care l-au scos în faţă”, spune bunicul Luizei.

Bărbatul este extrem de afectat de situaţie, în special pentru că a fost ultima persoană care a vorbit la telefon cu nepoata sa. Acesta a povestit şi că a primit mai multe apeluri ciudate, în care o voce de bărbat îi spunea că fata a fugit din ţară alături de iubitul ei, cu destinaţia Elveţia.


Domnule, mai bine aş fi murit. Cu dânşii nu am avut probleme, cu cei de la DIICOT. Probleme au fost cu ăştia de la poliţie. Ăştia făcuţi la apelul de seară. Oameni corupţi, murdari. Procurorii ne-au ajutat, au fost înţelegători, am fost mulţumiţi de demersurile pe care le-au făcut. În schimb cu ciobanii ăştia nu se poate, domnule. Aşteptau să le dăm noi informaţii. Nu veneau cu nimic. Aşteptau totul de la noi”, a mai spus bunicul fetei dispărute din aprilie.

Fetele din Caracal, ucise pentru trafic de organe?! Ipoteză șocantă

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...