Buricul CATOLIC al Europei se ISLAMIZEAZĂ în ritm galopant iar presa oficiala se face ca ploua!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tăcerea presei lasă impresia că imigrația nu mai reprezintă o problemă. Eroare. Italia se află în acest moment sub asediu.

Mai întâi a fost Ruta Ungară. Apoi a fost Ruta Balcanică. Acum, Italia a devenit epicentrul acestui cutremur demografic și punctul nevralgic al Europei, prin care sute de mii de imigranți pătrund pe continent.


În zilele de 26-27-28 mai, aproape 10.000 de imigranți au debarcat în Italia. Numărul total de imigranți din 2017 a depășit 60.000, cifră înregistrată doar în primele cinci luni. În weekendul de Paști un număr record de 8000 de imigranți au fost salvați din Mediterana și aduși în Italia.

Și acesta nu este decât începutul. În perioada verii numărul imigranților veniți din Libia va crește.


În Italia are loc un Proces de Înlocuire a Populației. Dar presa „mainstream” se ferește să dea aceste cifre, arată Giulio Meotti într-o analiză pentru Gatestone Institute.

În 2016, 176.554 de imigranți au pătruns în Italia, o creștere de opt ori față de 2014. În 2015, au fost 103.792, în 2014, 66.066, iar în 2013 au fost doar 22.118. În ultimii patru ani, 427.000 de imigranți au ajuns în Italia.

Sunt zile în care Paza de Coastă italiană salvează și 1700 de imigranți în 24 de ore. Țara este obosită, scrie ziaristul italian. Există sate italiene în care o zecime din populația a ajuns deja să fie formată din musulmani nou-imigrați.

Unul dintre cele mai dramatice aspecte ale „Revoluției demografice” care se petrece astăzi sub ochii noștri în Italia este că ea are loc într-o țară cu un ritm de îmbătrânire galopant. Potrivit unui raport recent al Institutului de Statistică din Italia, populația țării se va prăbuși la 53,7 milioane de locuitori în mai puțin de 50 de ani, o pierdere de 7 milioane de locuitori.

Italia, care are una dintre cele mai scăzute rate de natalitate, va pierde între 600.000 și 800.000 de locuitori pe an. Tot peste 50 de ani, numărul imigranților va ajunge la peste 14 milioane, adică circa o pătrime din totalul populației.

Dar, atenție, în varianta scenariului celui mai pesimist, Italia va ajunge peste 50 de ani să aibă doar 46 de milioane de locuitori, adică o pierdere de 14 milioane.

Potrivit unei raport ONU, în 2050, o treime din populația Italiei va fi formată din străini. Până în 2065, se așteaptă ca în Italia să imigreze 14,4 milioane de persoane. Adăugând la aceștia cei 5 milioane din prezent, rezultă că 37% din populație va fi formată din străini.

Peste toate acestea, sistemul de ajutor umanitar a fost lovit în ultima vreme de un lanț de scandaluri uriașe. Franco Roberti, un cunoscut procuror anti-mafia și contra-terorism, a declarat:

„Trebuie verificată ipoteza dacă nu cumva persoane având legături cu ISIS oferă sprijin logistic fluxului de imigranți.”

Mai mulți judecători investighează legăturile dintre rețele de traficanți de carne vie și ONG-urile italiene care salvează imigranții în Mediterana. Traficanții aduc imigranții la vasele operate de ONG-uri, care apoi ajung în porturile italiene.

O altă anchetă în desfășurare verifică interesele economice ale mafiei în manevrarea imigranților imediat după ce aceștia ajung pe teritoriu italian.

Doar 2,65% dintre acești imigranți au primit azil politic, arată un alt raport ONU. Ceilalți se pare că nu au fost izgoniți de războaie sau genocid, ci au venit mânați de interese economice.

http://evz.ro/buricul-catolic-al-europei-italia-islamizeaza-galopant.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...