Organizatia regala britanica Burke’s Peerage – confirma ca cel care ajunge presedinte al Statelor Unite, este inrudit cu casa regala si are sange albastru

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Burke’s Peerage, este o organizatie creata in 1826 de catre genealogistul John Burke, ca o publicatie istorica genealogiei familiilor regale si nobiliare, organizatia fiind cunoscuta mai precis ca Burke’s Peerage, Baronetage & Knightage”. Publicatia a continuat apoi cu fiul lui John Burke, care a fost Sir Bernard Burke. Sa nu va uimeasca faptul ca acesta are titlul onorific nobiliar „Sir” care este un vechi nume al unei zeitati anunnaki sumeriene, foarte apropiate zeitei Ninhursag.

1111

Regalitatea (lb. engl. kingship) înseamnă de fapt înrudire (lb. engl. kin-ship). Acesta este, de fapt, adevăratul înţeles al vechii teme a „dreptului divin al regilor”, dreptul de a conduce, dat de istoria genetică. Dar acesta nu este deloc un drept divin sau dumnezeiesc. Este dreptul dat de „zei”, Anunnaki, de a domni conform planurilor lor. In realitate, cele mai multe lupte dintre regi şi regine de diferite descendenţe pentru a domni în unele ţări erau continuări ale luptelor interne pentru supremaţia în interiorul civilizaţiei Anunnaki. Aceasta se aplică, de exemplu, dinastiilor Stuart şi Tudor din Anglia, luptelor dintre descendenţii din Anglia şi Scoţia şi cele din afaceri bancare, politice şi mass-media.


în urmă cu 30 de ani, cercetătorul John A. Keel scria despre aceste subiecte:

„In toate aceste legende mai există o temă care apare cu regularitate: cea în care zeii-regi se împerecheau cu femeile pământene, începând astfel o nouă linie genealogică. Tradiţia susţine că sângele albastru regal era de fapt, la început, sânge albastru la propriu, poate ca rezultat al acestei încrucişări. Chiar şi astăzi unele familii regale suferă de hemofilie (şi alte boli rare ale sângelui)

…Această stăpânire (a planetei) era transmisă la moştenitorii umani, timp de mii de ani, câteva familii deţinând practic frâiele întregii planete. S-au căsătorit între ei şi au reuşit să menţină sistemul până în timpuri moderne. Deşi sistemul regal a degenerat încet, el nu s-a prăbuşit decât în 1848.”

Toti presedintii americani sint inruditi cu familiile regale europene!


Dar controlul acestor descendenţi doar a părut că a intrat în colaps. Ei au trecut de la puterea evidentă prin domnie regală la controlul subtil prin intermediul politicii, băncilor, afacerilor şi al mass-mediei. In Anexa I de la sfârşitul cărţii îi vei cunoaşte pe câţiva dintre cei mai renumiţi conducători şi descendenţii lor, începând cu liderii din Sumer, Egipt, Babilon şi Grecia. Aceştia făceau parte din sau erau succesorii Imperiului Sumerian şi se bazau pe aceeaşi cunoaştere, cultură şi ierarhie genealogică a „zeilor”.

Urmărind această descendenţă de-a lungul mileniilor, descoperim că toţi cei 43 de preşedinţi ai Statelor Unite până la George W. Bush, familiile regale engleze, inclusiv Casa de Windsor, sunt toţi responsabili de crearea şi impunerea unor religii, cum ar fi Martorii lui Iehova sau Biserica Mormonă. Dintre cei 43 de preşedinţi americani, începând cu primul în 1789, 34 au legături genetice cu Charlemagne, cel mai faimos monarh al actualei Franţe şi un personaj important al Iluminaţilor şi al descendenţilor lor.22 In ultimele săptămâni ale campaniei prezidenţiale din anul 2000* acea „biblie a sângelui albastru” a genealogiei regale şi aristocrate, Burke’s Peerage, a confirmat tema pe care o subliniez aici.

Cu 4 ani în urmă, când Bill Clinton îl înfrunta pe Bob Dole, Burke’s Peerage confirma că acel candidat care avea cele mai multe gene regale europene, câştigase fiecare mandat prezidenţial din istoria americană. Clinton şi George W. Bush au continuat acest lanţ neîntrerupt. într-un raport al agenţiei Reuter din 17 octombrie 2000, Burke’s Peerage confirma că atât George W. Bush, cât şi „adversarul” său Al Gore aveau descendenţe regale, dar Bush era „mai albastru”. Doar prin cunoaşterea liniei sale genealogice şi a evenimentelor din spatele scenei, am putut prezice cu 3 ani înainte de alegerile din 2000 că George VV. Bush va fi următorul preşedinte al Statelor Unite.

Bush este rudă apropiată cu fiecare monarh european înscăunat sau nu, inclusiv cu regele Albaniei, având legături de rudenie cu fiecare membru al familiei regale britanice. Este văr de spiţa a 13-a cu Regina Mamă (reptiliană pură) şi cu fiica ei, Regina Elisabeta, inclusiv cu moştenitorul tronului, prinţul Charles. Bush este urmaş direct al lui Henric III şi al surorii lui Henric VIII, Măria Tudor, care a fost şi soţia lui Ludovic XI al Franţei.

Este şi urmaş al lui Charles II al Angliei. Harold Brooks-Baker, director al Burke’s Peerage, spunea: „Este clar că Gore şi Bush au un număr neobişnuit de legături genealogice regale şi nobile.” Neobişnuit doar pentru cei care nu cunosc povestea. „De fapt, niciodată în istoria Statelor Unite doi candidaţi la preşedinţie nu au avut atâtea legături regale.”23 Brooks-Baker spunea că întotdeauna existase un „factor regal” la cei care au aspirat la Casa Albă, începând cu George Washington, Thomas Jefferson, Franklin şi Theodore Roosevelt, Ronald Reagan, care se lăudau toţi cu legături de sânge albastru.

El spunea că Al Gore, văr al fostului preşedinte Richard Nixon, este un descendent al lui Edward I cu legături directe cu Sfântul Imperiu Roman prin împăraţii Ludovic II, Charles II şi Ludovic I. Aceasta îl face, prin urmare, descendent direct al lui Charlemagne, împăratul din secolul VIII.24 Aceste legături cu Charlemagne arată că Al Gore se înrudeşte cu George W. Bush!

 

SURSE

1. David Icke – Copiii Matricei, pag. 146-148

2. Wikipedia
3. fara-secrete.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...