„BUTONUL” VIEȚII Ombilicul Știți de ce să puneți diferite uleiuri în buric?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„BUTONUL” VIEȚII

Ombilicul
Știți de ce să puneți diferite uleiuri în buric?


Buricul nostru (Nabhi) este un cadou uimitor pe care ni l-a oferit Creatorul nostru. Conform științei, prima parte creată după concepție este buricul. După ce este creată, se alătură placentei mamei prin cordonul ombilical.

Buricul nostru este cu siguranță un lucru uimitor! Venele noastre sunt conectate la buricul nostru, ceea ce îl face punctul focal al corpului nostru. Butonul buricului este însăși viața!

„Pechoti” se află în spatele ombilicului, care are peste 72.000 de vene. Cantitatea totală de vase de sânge pe care le avem în corpul nostru este egală cu circumferința pământului.

Puneam un tampon de bumbac cu alcool în buric, acum știm că cu ulei, este mai bine.

Aplicarea uleiului în ombilic vindecă uscăciunea ochilor, vederea slabă, pancreasul, ciocurile, păstrează fața strălucitoare, părul mai sănătos, pentru dureri la genunchi, frisoane, letargie, dureri în articulații și piele uscată .

. Aplicați uleiul de Neem pe burtă – scăpați de cosuri încăpățânate și acnee

. Aplicați ulei de migdale pe burtă – pentru a ajuta la obținerea unei fețe strălucitoare

. Aplicați ulei de muștar pe burtă – pentru a scăpa de buzele uscate sau crăpatete. Vă va menține intestinele în mișcare pentru a elimina bacteriile dăunătoare, dar va păstra pe cele bune. De fapt funcționează ca o detoxificare ușoară.

. Aplicați ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos – pentru a vă îmbunătăți fertilitatea

Păstrați alcoolul pe burtă – pentru a vindeca răceala, gripa și curgerea nasului. Când un bebeluș are dureri de stomac, punem câteva picături direct în ombilic și facem masaj în jurul ombilicului câteva minute, durerea este vindecată. Uleiul funcționează la fel.

Țineți un tampon de bumbac îmbibat cu brandy pe burtă – pentru a ușura durerile menstruale și crampele

Uleiul de susan este utilizat pentru toate tipurile de dureri articulare. Este cunoscut și pentru întărirea oaselor. Mulți părinți își masează copiii în fiecare seară la culcare.

Utilizați o cantitate egală de ulei de muștar și ulei de ghimbir pentru probleme stomacale, balonare, greață și probleme digestive.

Utilizarea untului topit (cald) îmbunătățește fluxul de sânge către sistemul nervos și îmbunătățește, de asemenea, sistemul de imunitate. Vindecă constipația și construiește un sistem digestiv puternic. Ameliorarea de durată a durerilor articulare.

Uleiul de cimbru este anti-spasmodic, ajută la relaxarea tensiunii arteriale și scade tensiunea arterială și stresul inimii. Va ajuta și mușchii inimii

Ca diuretic, uleiul de cimbru poate ajuta organismul să elimine excesul de apă, să ajute la greutate, tensiunea arterială, digestie și multe altele.

Uleiul de cimbru este un expectorant, ceea ce înseamnă că poate ajuta la eliminarea mucusului din căile respiratorii și plămâni. Uleiul de cimbru este aprobat de Comisia Germană și în tratamentul bronșitei, tusei convulsive și inflamației respiratorii superioare.

Amintiți-vă că uleiul de cimbru este un compus puternic și nu trebuie utilizat direct pe pielea dvs., deoarece acest lucru poate provoca sensibilizare și iritare. Acesta trebuie diluat cu un ulei purtător (cum ar fi uleiul de măsline, uleiul de nucă de cocos sau uleiul de migdale)

* PENTRU DURERILE DE GENUNCHI *
Inainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de ricin în ombilic și răspândiți-l 1 centimetru și jumătate în jurul buricului.

* PENTRU TREMURĂTURI ȘI LETARGIE, DURERI ARTICULARE ȘI PIELE USCATĂ
Inainte de culcare, puneți 3 picături de ulei de muștar în buric și răspândiți-l 1 centimetru și jumătate în jurul buricului.

DE CE PUNEȚI ULEI ÎN BUTONUL BURICULUI?
Nervii tăi îi deschid …

Poți păstra separat un mic recipient cu ulei ca să-l iei cu tine. Acest lucru va face convenabilă turnarea picăturilor și evitarea deversărilor accidentale.”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...