Campania preotului din Covasna merge înainte: în prima lună, 11 copii au fost salvați de la avort. Peste 40 de familii ajutate material: Continuăm lupta pentru singura Patrie care ne definește!

Distribuie!by În urmă cu două săptămâni, ActiveNews a stat de vorbă cu preotul Vasile Antonie Tămaș, care lansase campania: “Un român pentru România. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!”. Un preot ortodox din Covasna a declanșat o campanie de salvare a pruncilor de la avort și până acum au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
În urmă cu două săptămâni, ActiveNews a stat de vorbă cu preotul Vasile Antonie Tămaș, care lansase campania: “Un român pentru România. Nu-i abandona, nu-i avorta, îi primesc eu!”.
“Mi-aș dori ca această campanie să fie preluată de persoane și din alte județe. Idealul este un așezământ pentru copiii abandonați, pentru cei salvați de la avort…Aș vrea să vină la mine 1.000 de femei pe zi care să-mi spună: “Părinte, nu avortez dacă-mi promiteți că mă ajutați să am grijă de el”. Nu ar fi nici o problemă. Putem face un bloc cu 10 etaje pentru o bancă trădătoare și nu putem face un bordei pentru un prunc?
Eu pun la dispoziția acestui proiect două hectare de teren. Am decis să colaborez cu niște experți pentru a putea accesa banii din fonduri europene, să vedem dacă putem accesa acești bani. Dacă nu, mă voi baza pe donații și pe sponsorizări.
Campania nu este doar pentru toată țara, ci pentru toată lumea! Am luat legătura cu preoți din județul Covasna, Caraș-Severin, din Sibiu, din Bistrița-Năsăud și s-au alăturat și ei acestei campanii”, a spus preotul ortodox pentru ActiveNews.
Iată că după două săptămâni rezultatele nu au întârziat să apară, după cum le prezintă preotul din Covasna pe contul său de Facebook. Realizările din prima lună a campaniei ”Un român pentru România” înseamnă 11 copii nenăscuți salvați de la avort, peste 40 de familii sărace ajutate cu bani, haine, mobilier pentru copii, zeci de viitoare mămici, sprijinite în diferite feluri.
“Campania ”Un român pentru România” – realizările din prima lună:
– 11 copii nenăscuți salvați de la avort
– 5 persoane cu diferite boli suficient de grave, susținute financiar
– peste 40 de familii sărace ajutate cu: bani, mâncare neperisabilă, haine, mobilier pentru copii, suport moral și fizic
– câteva zeci de viitoare mame, consiliate și sprijinite în felurite moduri.
Continuăm lupta pentru singura Patrie care ne definește! Mamelor, nu-i avortați, nu-i abandonați, îi creștem noi!
Aștept, în continuare, apelurile dumneavoastră făcătoare de bine, la tel. 0768 901 642
Nimeni nu rămâne neajutat! Vă mulțumesc și vă iubesc!”, spune preotul Vasile Antonie Tămaș.
 http://www.activenews.ro/stiri-social/Campania-preotului-din-Covasna-merge-inainte-in-prima-luna-11-copii-au-fost-salvati-de-la-avort.-Peste-40-de-familii-ajutate-material-Continuam-lupta-pentru-singura-Patrie-care-ne-defineste-134777
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Citește mai multe:
MEDICI specialisti DE LA PULMONARE RĂBUFNESC: ”VORBIM DESPRE O BIATĂ GRIPĂ DE CARE ROMÂNII SE TEM FIINDCĂ SUNT NIȘTE DISPERAȚI”.

Vă amintiți de Gripa Aviară? Ei bine nu a fost gripă, ci O MARE ȚEAPĂ MONDIALĂ

Elevul cu sindromul Down care a luat Bac-ul cu nota 7, in atentia autoritatilor

Ce efect are asupra oamenilor, aluminiul din vaccinuri

In SECRET: S-a semnat foaia de parcurs pentru Guvernul Mondial in luna septembrie

Închide