Campionul Daniel Ghiță îl provoacă pe Iohannis: Ce ai făcut tu pentru România? NIMIC!

Distribuie!by Proaspăt plecat din PRU și pregătindu-se pentru continuarea carierei politice naționaliste, campionul mondial de kickboxing Daniel Ghiță a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Ce ai făcut tu pentru România? NIMIC!”, i se adresează Daniel Ghiță lui Iohannis direct de pe pagina sa de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Proaspăt plecat din PRU și pregătindu-se pentru continuarea carierei politice naționaliste, campionul mondial de kickboxing Daniel Ghiță a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Ce ai făcut tu pentru România? NIMIC!”, i se adresează Daniel Ghiță lui Iohannis direct de pe pagina sa de facebook.


Campionul îi cere de altfel președintelui să acționeze pentru rezolvarea unor situații în care Iohannis nu s-a implicat: ”Klaus Iohannis, fă ceva ca imnul nostru să nu mai fie interzis la competiții nationale. Fă ceva pentru România și pentru românii din Diaspora. Fă ceva pentru pădurile noastre! Urăsc ipocrizia”.

”DEȘTEAPTĂ-TE ROMÂNE! Ieși române la lumină…”, își încheie Daniel Ghiță postarea publicată ieri, de Ziua Imnului Național.


http://www.stiripesurse.ro/campionul-daniel-ghi-a-il-provoaca-pe-iohannis-ce-ai-facut-tu-pentru-romania-nimic_1145201.html

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite