Cancerul, 10 factori care favorizează instalarea celei mai cumplite maladii | vaccinarea este unul dintre factori

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Trăim vremuri în care cancerul este o boală nimicitoare și în cele mai multe dintre cazuri nu are leac. Ne-am format ideea că orice aliment ne face rău, dar cu toate acestea continuăm să consumăm fără nicio limită sau restricție clară.

Trăim într-o societate de consum, în care principalul atribut este verbul a cumpăra. Nu aveam educația necesară și poate nici răbdarea aferentă citirii etichetelor produselor. Cumpărăm și consumăm în funcție de calitatea ambalajului și uneori nici nu avem idee din ceea ce este făcut un aliment. Consecința este una la îndemâna oricui, pentru că dacă realizăm o radiografie socială est imposibil să nu observăm cum cancerul ucide fără să stea prea mult pe gânduri.


Iată care sunt cei 10 factori care înlesnesc dezvoltarea cancerului

1.HORMONII DIN CARNE ȘI LAPTE

Din ce cauză cancerul nu era atât de răspândit în urmă cu 100 de ani? Pentru că omul din trecut avea o alimentație echilibrată și în acele vremuri nu existau crescătoriile de animale, unde hrana este retușată cu fel de fel de hormoni, care să grăbească producția. Hormonii din carne și lapte, odată ajunși în corpul uman, deschid larg poarta cancerului.


2. Mamografiile, radiografiile dentare, scannerele din aeroporturi

Studiile recente arată că există o legătură certă între expunerea la raze și cancer. Acest fapt nu este mediatizat pentru că întreg sistemul ar trebui schimbat și nimeni nu este interesat.

3. Aluminiul din deodorante si antiperspirante

Analizele de laborator demonstrează că în tumorile cancerului de sân există o concentrație mare de aluminiu. De partea cealaltă, studiile arată că deodorantele și antiperspirantele conțin cantități imense de aluminiu. Atunci când le folosim aluminiul intră prin piele și se răspândește în organism.

4. LEGUMELE ȘI CEREALELE MODIFICATE GENETIC

Unii dintre cei mai mari dușmani ai organismului sunt legumele și cerealele modificate genetic. Printre acestea sunt incluse soia, dar și porumbul. Aceste organisme modificate genetic sunt adevărate arme, care favorizează declanșarea numeroaselor forme de cancer.

5. ASPARTAMUL ȘI ÎNDULCITORII ARTIFICIALI

S-au realizat numeroase studii în care s-a ajuns la concluzia că aspartamul este inamicul organismului. Mai mult de atât, zahărul, cât și oricare alt îndulcitor artificial, se comportă precum un drog și ne pun sănătatea în pericol. În acest sens, se recomandă evitarea consumului de sucuri și dulciurilor din magazine. Zahărul trebuie scos din dietă.

6. COSMETICELE TOXICE

Multe dintre produsele cosmetice preparative sau decorative au un conţinut mare de petroleum şi gudron de cărbune. Specialiştii susţin că aceste substanţe dăunătoare penetrează bariera pielii şi se absorb în sânge, crescând riscul apariţiei cancerului.

7. FLUORUL

Apa de la robinet este un dușman cert al corpului uman. La fel și oricare alt produs care conține acest element. Pasta de dinți are acelați efect asupra organismului precum apa de la robinet. Fluorul demineralizează organismul și îl slăbește.

8. ALIMENTELE LA CONSERVA

O altă bombă cu ceas pentru organism sunt conservele. Acestea conțin numeroase substanțe care nu fac altceva decât să deschidă larg ușa cancerului.

9. SĂPUNURILE, ȘAMPOANELE ȘI CREMELE COMERCIALE

Produse precum săpunurile, paştele de dinţi, şampoanele, vopselurile pentru păr, parfumurile şi subprodusele de origine animalieră pot avea efect carcinogen.

10. MEDICAMENTELE ȘI VACCINURILE

În ultima perioadă există o adevărată dezbatere cu privire la vaccinuri. Unele studii susțin că acestea fac mai mult rău decât bine. Cu toate acestea, vaccinarea în masă continuă, ca și cum nimic nu se poate întâmpla. Bineînțeles că efectele acestora se vor vedea în timp.

https://www.efemeride.ro/cancerul-10-factori-care-favorizeaza-instalarea-celei-mai-cumplite-maladii

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...