Cancerul paraseste trupul la chemarea numelui lui IISUS- dovezi radiografii

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Cancerul nu rezista la auzul numelui lui Iisus, o dovedeste Natasha Higgins si poate dovedi asta, cu radiografii, computer tomograf.

Femeia incercase multe tratamente pentru cancerul numit limfomul Hodgkin si a decis sa le lase pe toate balta, cand si-a dat seama ca doar Dumnezeu o mai putea salva. Dumnezeu ii vorbise si ii promisese ca se va face bine daca are incredere in EL, dar ea totusi se indoia. Asta pana in clipa cand a intalnit-o pe o femeie pe nume Nicole Jasien, careia Dumnezeu ii vorbise sa mearga in orasul in care se afla Natasha, ca va intalni o persoana bolnava pentru care va trebui sa se roage sa sa spuna ca boala sa dispara in numele lui Iisus Christos.


Toate s-au intamplat intocmai si ce credeti ca s-a intamplat la urmatoarea vizita a Natashei la doctor? Medicii au ramas socati cand au vazut ca, cancerul disparuse din corpul femeii. Doctorul femeii a crezut ca s-a intamplat un miracol si repeta intr-una: asta e uimitor, e uimitor. Femeia bolnava i-a spus ca trebuie sa dea glorie lui Dumnezeu caci toate aceste lucruri s-au intamplat in numele lui Iisus Hristos!

http://www.charismanews.com/world/56847-cancer-flees-woman-s-body-at-the-name-of-jesus


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...