Când ai rostit cuvântul „încerc” tu de fapt pleci cu „frâna de mână” la mașină trasă

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Încerc…

„Încerc” este tot un cuvânt blocant, la fel de des folosit ca „sper” şi cu aceeaşi conotaţie și anume că, nu ai încredere în tine că vei reuşi.


Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Când spui „încerc” tu de fapt te duci pe o buclă a succesului până la un punct după care cazi tot în eșec. Imaginați-vă sau uitați-vă la un cerc. De oriunde porniți pe el în cerc te duce tot acolo.


Când folosești cuvântul „încerc” subconștientul tău indică că încă nu vrei cu adevărat să creezi acea realitate. Este o mare diferență atunci când rostești „încerc să iau examenul X”, și „vreau să iau examenul X”. Experimentați să vedeți ce se întâmplă în realitatea voastră.

Priviți în interiorul vostru să vedeți ce simțiți la fiecare rostirea a acestor fraze. Este o diferență colosală. Fiecare își creează realitatea conform cuvintelor pe care le rostește. Deci când spui „încerc” îți creezi o realitatea unde nu ai șanse să reușești 100% pentru că, de fapt încă nu vrei.

Când ai rostit cuvântul „încerc” tu de fapt pleci cu „frâna de mână” la mașină trasă, adică nu pleci cu toată puterea înainte ci lași loc încercărilor să vină în calea ta. Asta pentru că din interior tu nu ai încredere  că reușești, iar concluzia finală din personalitatea este: să nu fie un eșec total ci să poți spune ție și altora că „am încercat, dacă nu a mers, asta e!

De aceea este un cuvânt blocant pentru că te ține pe loc, în stagnare și limitare. Faceți o analiză în vocabularul vostru și în folosirea lui, măcar 7 zile. Veți descoperi în ce segmente ale vieții folosiți foarte des cuvântul „încerc”. Acel sau acele segmente unde folosiți des acest cuvânt sunt dimensiunile în care nu aveți încredere în voi, în prestația voastră sau aveți ceva programe și credințe false și limitative.

Succes în a depista acest cuvânt și a-l înlocui cu unul care vă deschide o linie de destin (potențial) unde veți fi creatori, fericiți, împliniți și cu eficiență maximă. Cu drag din iubire și cunoaștere pentru iubire și cunoaștere

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Moartea lui Carol al II-lea, descrisă de Elena Lupescu. „Mihăiţă n-a venit să-şi vadă pentru ultima dată tatăl“

Carol al II-lea s-a stins brusc din viaţă, la 4 aprilie 1953, în reşedinţa sa din Estoril, Portugalia. În „Memoriile“...

Fabrica de ceasuri din ARAD: cea mai importanta fabrica de CEASURI din Balcani| De ce s-a inchis?

Visul epocii de aur si o informaţie cheie: am fost singura țară din Balcani unde se produceau ceasuri de masă....

Șeful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, rămâne pe funcție?

Adam Crăciunescu, directorul general al Romsilva, este menținut pe funcție de către noul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana...

Dupa Ceausescu nu au mai fost in stare sa construiasca nimic!

Imi zice cineva deunazi, ca Targu Muresul e peste Brasov din cauza ca are aeroport. Stau si ma gandesc, ca...

Închide