Candidatul cu patru case, două terenuri, dar și… ajutor social!

Distribuie!by   Numai Ceausescu dadea case la familii cu copii sau cu venituri modeste. Politicienii de azi nu au scrupule fata de “pulimea” care i-a votat. Cristina Pocora locuiește într-o casă ANL a cărei dobândire ridică mari semne de întrebare Locuințele sociale au fost întotdeauna o problemă în România, numărul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Numai Ceausescu dadea case la familii cu copii sau cu venituri modeste. Politicienii de azi nu au scrupule fata de “pulimea” care i-a votat.

Cristina Pocora locuiește într-o casă ANL a cărei dobândire ridică mari semne de întrebare


Locuințele sociale au fost întotdeauna o problemă în România, numărul lor fiind mult sub nivelul necesar. Așa puține cum sunt, aceste case au mai fost date preferențial persoanelor importante, cu bani, care nu aveau nicidecum nevoie de ele pentru că și-ar fi permis cu siguranță o altă locuință. Din lăcomie, însă, politicieni sau directori bugetari au preferat să priveze de un acoperiș deasupra capului pe cineva care ar fi avut cu adevărat nevoie. Acum, unele dintre aceste persoane vin și promit electoratului marea cu sarea din postura de candidați la primăriile din București.
Avea bani să-și cumpere oricare altă casă, dar dacă a avut oportunitatea nu s-a dat în lături să ia un apartament ANLCristina Pocora, candidatul PNL la Primăria Sectorului 3, stă, în ciuda situației materiale foarte bune, locuiește într-un apartament dintr-o casă ANL, obținută cu ajutor de la stat și credit ipotecar. E vorba de procedura aceea cu liste de așteptare pentru locuințe sociale unde se înscriu alte câteva zeci de mii de persoane, familii tinere, cu copii, cu venituri modeste. N-a fost un impediment, nici măcar moral, pentru Cristina Pocora, persoană cu funcții importante și cu un venit măricel. Acum, în pragul alegerilor, vorbește oamenilor despre locuințe sociale și pare că nu are nicio problemă că ea a cumpărat cu preț subvenționat un apartament ANL, deși era evident că își permitea să cumpere orice altă casă.

http://www.evz.ro/candidatul-cu-patru-case-doua-terenuri-dar-si-ajutor-social.html

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite