Care e influenta nefasta a carnii de porc asupra corpului uman si care e parerea lui Iisus

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pacat = ADN alterat: sex cu tulpini de caca si floră viral mutagena. Plus hrana spurcata ( modificata genetic) sau obținută genetic ( de pilda porcul – hibrid om/mistreț ). Cică porcul l-au obținut oamenii vechi, din mistreț ?. Uite, îți strâng 100 de savanți geneticieni si pun gâtul pe butuc ca prin hibridizări si manipulări genice NU vor face din mistreț porc! Cu atât mai puțin, nu cred ar fi făcut-o prostanii de acum câteva mii de ani! Au făcut-o ingerii cazuti, din Cartea lui Enoh, alături de alte multe măgarii! Ei aveau cunoștințele si motivația necesare pt a hibridiza omul cu mistrețul. Iată de ce organele porcului sunt biocompatibile serologic cu omul si slujesc la obtinerea unor soluții injectabile ( de ex hidrolizatul din creier de porc folosit la refacerea ariilor nervoase la pacienții cu AVC – „Cerebrolizina”, valve cardiace compatibile, suspensii hepatice porcine ca excipienti in vaccinuri etc). In plus, porcul este extrem de inteligent ( mult peste câini), iar privirea unui porc slab da la fel de mult de gândit ca si profilele unor grasi care seamănă suspect de mult fizic si comportamental cu porcii: forma gurii, forma urechilor, unghiul frunții, privirea porcină etc.
Consumul de porc altereaza ADN-ul si implicit gândirea. Ca circuit oscilant, un ADN alterat va imprima rugăciunilor o alta frecventă decât cea a unui trup făcut după chipul si asemănarea lui Dumnezeu. Semnalul rugăciunii devoratorilor de porc este slab. Dumnezeu aude orice rugaciune, dar după calitatea semnalului El știe ce fel de om este cel care se roagă.
Infecțiile virale repetate dau risc de mutație oncogena, pt ca un virus are ADN combinat cu celula gazda, crescând astfel erorile de replicare. De aceea „păcatele” majore tin de siguranța alimentara si sexuala. De aceea Dumnezeu, la Sodoma si Gomora a dat direct cu atomica, apoi a înecat rămășițele in saramura dezinfectanta in care nu trăiește nimic: Marea Moarta. De aceea Hristos a băgat dracii exorcizați intr-o turma de porci, iar aceștia s-au aruncat in mare si s-au înecat.
Postul, spovedania, împărtășania si faptele bune ridica si acordeaza frecventa rugăciunii emise. De aceea rugăciunea trebuie însoțită de râvna si efort – Dumnezeu v-a evalua calitatea semnalului.
Am fost întrebat despre copiii care se nasc cu handicap si despre care se zice ca sint așa datorită păcatelor generațiilor trecute. Dacă handicapul e vina medicului, acesta va plati. Dacă handicapul este mutație – gen trisomia 21 Sindrom Down – care sa nu fie indus chimic prin solvenți organici, radiații, DDT etc – este păcat mutagen cumulat de generații in sămânța parintilor. Aceștia plătesc pt păcatele genealogiei lor alterate de sex si mâncare aiurea. Dacă mutația este indusa de agenti mutageni externi ( chemtrails, vaccinuri, detergenți, soia modificata etc) v-a plati providerul acestora.
Hristos Dumnezeu a fost blând cu păcătoșii. A răsturnat mesele negustorilor, a vindecat dușmani, orbi, leproși desfigurați – ceea ce este absolut imposibil de conceptualizat pt cineva care a văzut un lepros fără buze, fără pleoape, fără degete! – a înviat morți, a tămăduit paralizați, a iertat târfe, a lecuit boli ginecologice ( a dat viața unei plante care creste numai in Israel, bogata in estrogeni si uleiuri antiinfecțioase, numita „Maramia”), a vindecat lunatici si a „lipit” la loc parti de corp tăiate – ( pe reimplantarea unui deget se lucrează 6 ore la microscop si nu e sigur ca se prinde). A vindecat simultan 10 leproși desfigurați, a făcut o pasare vie din pământ si saliva, a mântuit pe cruce. „Eu si Tatăl suntem UNA!”. Însă cu cei care își alterau ADN-ul a fost făra echivoc: „Nimic spurcat nu intra in Rai!”. Hristos a lăsat „unelte” de curățare a ADN-ului, pt cine vrea sa-L urmeze.

Gabriel Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Doamne Fereste! Cum s-a purtat SPITALUL din Roman URGENTE cu un pacient! Este INUMAN!!! Oamenii astia nu mai au suflet??

Oamenii care lucreaza la acel spital chiar sa nu aibe suflet? Persoana care a filmat face un apel la distribuirea...

Dovada că sirenele există? Ce au filmat doi turişti pe stânci VIDEO

Doi bărbaţi, aflaţi în vacanţă, ar fi filmat o creatură ciudată care se uita la ei de pe o formaţiune...

„Rețeta de mântuire” a părintelui Paisie Aghioritul pentru toți cei osteniți și împovărați

"Rețeta de mântuire" a părintelui Paisie Aghioritul pentru toți cei osteniți și împovărați Limitați-vă nevoile materiale pentru că acestea creează...

Uluitor! Femeia care traieste ca SFINTII, cu rugaciuni si cu ajutorul unui magar

Uluitor! Ea este femeia din Romania care traieste ca o Sfanta! Locuieste departe de civilizatie, iar painea i-o aduce un...

Închide