CARNEA, O concentrare de celule moarte, într-o hazna de sânge stricat, intrat în putrefacţie

Smithfield Meat Market, London, UK
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Consumul excesiv de carne procesată poate provoca apariţia unor forme de cancer ale sistemului digestiv, în timp ce consumul de carne roşie este o cauză probabilă a îmbolnăvirilor oncologice, ne informează Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Potrivit unui binecunoscut doctor naturopat autorizat şi acreditat, biochimist, iridolog şi specialist în plante medicinale, Robert Morse, carnea nu este altceva decât o concentrare de celule moarte sau agonizante, ce trăieşte într-o hazna de sânge stricat, intrat în putrefacţie.

Este greu de crezut că oamenii numesc această hazna alimentaţie benefică, completează acelaşi naturopat. Carnea creează otrăvuri foarte violente Imediat după sacrificarea animalului, celulele corpului mor, proteinele animale se coagulează şi sunt secretate enzime autodistructive. Se formează ptomaină (substanţă), în timp ce carnea se descompune şi putrezeşte rapid, ducând la creşterea numărului de bacterii. După doar câteva zile de la sacrificarea animalului, carnea capătă o culoare gri-verzuie-măslinie, iar pentru a împiedica această degradare, industria cărnii adaugă nitraţi şi alţi conservanţi, ce pot afecta sănătatea omului. Folosirea acestor adaosuri în mod artificial face carnea roşie pentru minimum o săptămână, până când ajunge în bucătăriile noastre. Puţini sunt cei care ştiu, însă, că o asemenea carne poate crea otrăvuri foarte violente, multă aciditate în colon, îmbătrânind prematur tractul intestinal. O confirmă studiile, potrivit cărora eschimoşii sau kirghizii, care trăiesc doar cu carne, îmbătrânesc foarte rapid, limita de viaţă a acestora fiind de 30, respectiv 40 de ani.


Completează lista alimentelor toxice Carnea se află în topul alimentelor toxice, fiind hrana cu cele mai nocive efecte asupra organismului, pe termen lung. La fel de îngrijorător este faptul că aceasta întrece chiar şi zahărul rafinat, margarina sau făina albă. Motivele sunt numeroase. Să luăm, ca exemplu, proteinele pe care carnea le conţine. Pentru metabolizarea lor, ele solicită un efort mult mai mare din partea ficatului şi a întregului sistem digestiv. Un alt motiv pentru carnea este considerată o hrană toxică constă în grăsimile saturate, care afectează semnificativ inima şi vasele de sânge, ducând, implicit, la apariţia arteriosclerozei, tromboflebitei, insuficienţei cardiace şi nu numai. Despre consumul de carne se poate spune că reprezintă o intoxicare lentă şi foarte periculoasă a organismului,  în condiţiile în care acesta duce, treptat, la o încetinire a proceselor de eliminare a substanţelor toxice şi reziduale. Carnea, o Intoxicare Lenta şi Periculoasă a Organismului.

http://topremediinaturiste.ro/carnea-o-concentrare-de-celule-moarte-intr-o-hazna-de-sange-stricat-intrat-in-putrefactie/#


 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...