Casa asta se construiește singură în 10 minute și o poți muta oricând, oriunde

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ți-o fi trecut prin cap de mai multe ori să te muți în ultimii ani. Poate mai aproape de birou, poate mai aproape de vreo gură de metrou, poate într-o zonă mai liniștită. Eh, dac-ar fi așa simplu… But wait! Teoretic, cu o casă pop-up chiar E așa simplu.

Cei de la Ten Fold Engineering îți pot trimite prin camion noua ta casă direct pe terenul unde vrei s-o asamblezi. *Unde vrei să se asambleze singură, pardon. Procesul durează vreo 10 minute, timp în care locuința se extinde până la 64 mp.


20 mp pot fi folosiți pentru a depozita mobilierul și ce altceva îți mai trebuie, câtă vreme casa e „pliată”. Pereții interiori pot fi rearanjați după cum ai chef, ceea ce face casa pop-up la fel de „personalizabilă” ca un sistem Android.

N-are nevoie de fundație, n-ai de ce să asamblezi o echipă de muncitori. Tot ce-ți trebuie e o bormașină cu acumulator care să pună în funcțiune toate rotițele sistemului, iar treaba e ca și rezolvată.


130.000 $ e prețul de pornire al unei astfel de bijuterii, adică în jur de 505.500 lei. Rezonabil, având în vedere că – teoretic – nu-ți mai trebuie vreodată altă casă. Doar alt teren, eventual.

Căsuțele pop-up sunt utile nu doar pe post de locuințe, ci pot găzdui expoziții, magazine, clinici, restaurante… Cam orice-ți trece prin minte, de fapt. Astea sunt rulotele secolului XXI.

Sursa: Noizz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Adevarata harta a clanurilor mafiote din Romania

    Adevarata mafie si mult mai periculoasa decat mafia clasica a borfasilor sau batausilor de pe "teren" este asa...

Firma Kronospan a taiat o padure cat suprafata Bucurestiului iar autoritatile au clasat dosarul pe motiv ca nu au masini de teren sa ii urmareasca!

Anchetator celebru este interceptat în momentul în care vorbește cu un procuror despre închiderea unui dosar. Înregistrarea a fost făcută...

Unul dintre chinurile iadului este duhoarea (citiți și luați aminte!)

ducem un exemplu de la parintii pustiei. Atata duhoare exista in iad, incat, daca ar fi cu putinta sa vina...

Patriarhul Daniel a fost impus in Romania de catre Masonerie, pentru a putea fi implementat Ecumenismul?

În România, observăm că apărătorii Patriarhului sunt în primul rând: cei care au dobândit funcții și avantaje îndeosebi materiale (preoți,...

Închide