Cate sosii a avut regele Mihai si care dintre ele s-a aflat pe „patul de moarte” al regelui?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cate sosii avea regele Mihai? Nu mai este niciun secret ca marii printi sau regi, sefi de stat sau persoane importante publice, au avut cel putin 2 sau trei sosii. De regele Mihai se spunea inca din anii 40 ca nu putea fi in acelasi timp in mai multe locuri, mai ales cand se faceau dezvaluiri cu privire la copii nelegitimi ai sai. De multe ori femei care pretindeau ca au copii cu un rege sau alte persoane importante  aveau un soc in cazul testului ADN ca acei copii se dovedeau a nu avea un ADN corespunzator cu cel al carui credeau ele ca ar fi fost.

Au existat de asemenea numeroase zvonuri ca regele Mihai ar fi murit acum 2 ani si ca pe patul de moarte s-ar fi aflat ccu totul altcineva, sau ca sicriul ar fi fost gol, speculatii intarite si de scandalul cu nepotul Nicolae care nu a fost lasat sa isi vada bunicul, caci si-ar fi dat seama imediat ca nu era el.


Sa nu uitam ca si regele Mihai facea pe ortodoxul, rol care i-a iesit al naibii de bine, chiar si cu maicutele ortodoxe care l-au ingrijit pe patul de moarte timp de cativa ani, desi zvonurile erau ca regele Mihai ar fi fost mort de mult. La cat de oculte si intunecate sunt practicile Caselor Regale si la cate sosii avea regele Mihai, chiar de varsta lui, ar fi fost de-a dreptul  hilar ca maicutele sa nu fie implicate in schema asta, pentru ca dau credibilitate maxima, desi e foarte dubioasa asocierea unor membri ai manastirilor ortodoxe cu casele regale, linii din care Biblia ne spune clar ca se va ridica anticristul, care va uni toate religiile inclusiv islamismul si budismul in asa numitul New Age. Sa nu uitam ca mari calugari au condamnat casele regale demascandu-le in mod repetat. De aceea mare atentie, pentru ca diavolul se imbraca in haine de oaie, se face chiar inger de lumina, iar crestinii sa ii deosebeasca prin faptele lor si sa isi aminteasca impotriva cui trebuie sa lupte ( Efeseni 6:12) si avertismentele bibice impotriva dragonului rosu, balaurul cel mare, adica casele regale ale lumii, simbolul lor fiind acest dragon, balaur, reptila.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Ceaușescu a tăiat în două un bloc de 7.000 de tone, l-a mutat 70 de metri, 5 ore și 40 de minute. Unde ati mai vazut asemenea performante dupa 89?

Pe 27 mai 1987, la ora 8.35, în Alba Iulia pornea la drum unul dintre cele mai grandioase proicete românești...

Iohannis si-a cumparat una dintre locuinte de la stat pe legea 122/95 care prevede clar ca nu poti cumpara daca mai alte case sau proprietati desi el avea deja o gramada de case

Mass-media vorbeşte zilele acestea despre cele trei case şi trei apartamente ale lui Klaus Iohannis. Numărul caselor şi al apartamentelor...

Frauda donării de organe

Esenţa prostiei nu este să nu ştii, ci să nu vrei să ştii…”   În prezent se face peste tot...

Se spreyaza viroze si gripe prin CHEMTRAILS ca sa aibe motiv sa depopuleze, sa vanda medicamente si sa promoveze vaccinurile!!!

Aveti grija ca se spreyaza de la revelion cu chemtrails masiv, ca sa imbolnaveasca populatia, sa raceasca, sa se gripeze,...

Închide