Caz șocant în lumea medicală! O femeie aflată în comă de 10 ani a dat naștere unui băiețel. A fost violata de personalul medical probabil!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Caz tulburător într-un spital din SUA! O femeie care se afla în comă de 10 ani a născut un băiețel. Niciunul dintre angajați nu știa că femeia era însărcinată până când a început practic să…Cine este tatăl:

Poliția din Arizona, Statele Unite, a lansat o investigație privind agresiunea sexuală, asta după ce a primit rapoarte despre un pacient într-o stare vegetativă care timp de un deceniu a fost în stare vegetatică și recent a dat naștere unui băiețel perfect sănătos.


Femeia este pacienta unei clinici conduse de organizația Hacienda HealthCare, în apropiere de orașul Phoenix.

Hacienda HealthCare nu a oferit detalii despre caz, dar a declarat că este conștientă de “accidentul profund deranjant”.


O filială locală a rețelei de televiziune CBS a raportat că bebelușul este sănătos și a citat o sursă declarând că personalul clinicii nu știa că femeia era însărcinată.
Postul de televiziuneal lui CBS din Phoenix, KPHO-TV, a raportat că femeia a dat naștere pe 29 decembrie.

Potrivit unei surse citate: “niciunul dintre angajați nu știa că femeia era însărcinată până când a început practic să geamă și ulterior să nască”.

Aceeași sursă a declarat că femeia a solicitat atenție 24 de ore din 24 și că mulți oameni au avut acces la camera ei.
Identitatea pacientei nu a fost declarată. În prezent, poliția face o anchetă în clinică, iar bărbații vor fi supuși unor analize, inclusiv de ADN pentru a identifica agresorul.

Ce măsuri de siguranță au fost luate:
,,Protocolul din clinică s-a schimbat total,” a delcarat sursa, iar acum ,,bărbații care intră în camerele ocupate de femei trebuie să fie însoțite de personalul de sex feminin”.

Într-o declarație, Hacienda HealthCare a mărturisit că “recent am devenit conștienți de un incident profund tulburător care implică sănătatea și siguranța pacienților noștri”

SURSA: https://a1.ro/news/extern/caz-socant-in-lumea-medicala-o-femeie-aflata-in-coma-de-10-ani-a-dat-nastere-unui-baietel-id832210.html?fbclid=IwAR3YApefBGXLO4xSEnyKw5ktQxiHYVYgQU69mBkw6MTSyGCc8WOKcXcinfw.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
HOMOSEXUALII catre Florin Barbu: Ne pare rau dar nu iti mai dam copiii inapoi!

De ce se înghesuie oamenii pentru a primi Agheasmă Mare în ziua de Bobotează şi cu ce este diferită faţă de apa sfinţită obişnuită

Sfant contemporan: PREGATITI-VA, DRAGII BUNELULUI, PREGATITI-VA… Grozavia cea mare va fi un razboi intre toate marile puteri ale lumii

Afacerist strain: Nu Auchan, Lidl, Kaufland sunt de vina ca dau salarii mici, romanii sunt de vina ca le accepta | Daca ar refuza toti sa se prezinte la astfel de joburi, ar fi nevoiti sa ridice salariile

Iohannis nu e de acord cu legea -dai casa inapoi la banca si scapi de datorii- a trimis-o inapoi la reexaminare

Închide