Ce, bai?! Cica sa iasa Romania din UE! Pai nici n-a intrat! Daca avem dreptul sa le spalam batranii la cur si sa ne pozam cu “le tour Eiffel”, asta nu inseamna ca suntem in UE.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ce, bai?! Cica sa iasa Romania din UE! Pai nici n-a intrat! Daca avem dreptul sa le spalam batranii la cur si sa ne pozam cu “le tour Eiffel”, asta nu inseamna ca suntem in UE. Noi suntem in evul mediu, iar ca mental in Neolitic. Daca avem veleitati independente, o sa ne faca ce ne-a facut alesul Yohanis! Ce ne-a facut?!
Ia fiti atenti la mine! Ati vazut “Star Wars”? Era o discutie intre Lando Calrisian si Darth Vader:
Lando: Nu asa ne-a fost intelegerea!
Vader: Am schimbat intelegerea! Roaga-te sa n-o schimb mai rau!
Ati inteles? O pula ati inteles! Pana nu intelegeti ca TOTI sunt masoni, adica SATANISTI, care se inchina la Tatal Minciunii, n-ati inteles NIMIC! Retineti! La ei minciuna este o virtute! Cu cat mint mai mult si cu cat distrug mai mult, cu atat sunt mai bine cotati si cresc in grad! Cu atat le merg mai bine afacerile si au o intrare mai buna la superiorii lor din strainatate!
Cine pune distrugerea Romaniei si a BIOLOGIEI nationale pe seama “incompetentei” alesilor este prost ca noaptea si la fel de periculos ca ei! Sau cine crede ca unii sunt mai putini rai decat ceilalti! Liderii acestui neam sunt, TOTI, dusmanii de moarte a natiunii romane si ai natiunilor in general! Sunt, de asemenea, dusmanii lui Cristos si ai diferentierii sexuate. Sunt TOTI – iar daca nu sunt, vor deveni, la ordin – EUGENISTI, traficanti de arme si organe si tradatori de tara! Retineti: TOTI! Cand ii vedeti, asta trebuie sa faceti!
https://www.youtube.com/watch?v=uHH6YVHGh90

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Pestera de pe piciorul Babelor

„Skull & Bones”, „Bohemian Club”, „Hellfire Club”, „Biserica lui Satan” si „Templul lui Seth” – organizatiile sataniste ale Iluminatilor

Pictogramele antice chinezesti: dovada cunoasterii GENEZEI din Biblie a popoarelor care au plecat din BABILON

Anchetă France 2: cum ajung pădurile virgine din România mobilier în casele bogaţilor Europei

Amenzi duble de 40.000 lei pentru cei care își renovează sau modifică casa! Iar pentru cei care defriseaza paduri amenzile au scazut considerabil…

Închide