Ce concept! Uite cum a transformat un tânăr din Brasov o Dacia 1100! | FOTO

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cine își mai amintește de Dacia 1100, automobilul care a făcut ravagii la sfârșitul anilor ’60, atunci când a apărut pe piața mioritică? Acesta era primul autoturism românesc și a fost mândria lui Ceaușescu la vremea respectivă.

Alex Mariș este un tânăr care au văzut un potențial enorm în această mașină și i-a dat o formă futuristică. „Conceptul a fost proiectul meu de licență acum 2 ani, dar până acum, în decembrie, nu l-am prea promovat pentru că nu apucasem să îl fac să arate cum voiam eu”, a povestit Alex pentruauto-bild.ro.


1100_08

Acesta a mai spus că a folosit imaginile cu Dacia 1100 modernă pentru proiectul de diplomă de la Facultatea de Design de produs și mediu din Brașov.

„În plan era sa folosesc conceptul Dacia 1300 pentru proiectul de diplomă , dar ar fi fost posibil să apară probleme de drepturi de autor, astfel, ca să nu pierd ceea ce pregatisem deja, am creat un nou concept. Și a ieșit ce vedeți”, a adăugat Alex.


Talentatul tânăr a încheiat: „Sunt pasionat de masini în general, si mai ales de automobilele vechi și normale, dacă le pot spune asa, cele pe care le vedem zilnic pe stadă, nu cele extravagante”.

1100_06

Vezi AICI IMAGINI!

http://www.auto-bild.ro/stiri/ce-concept-uite-cum-a-transformat-un-tanar-din-romania-o-dacia-1100-foto-92716.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...