Ce credeți suntem sau nu colonie? Soția unui înalt ofițer din Armata SUA ajunge ministru în România în Guvernul Ciolos/Soros. Ministrul Mediului, Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației SUA.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Întrebarea care se pune este simplă: mai ajungea doamna Palmer, ministru în România dacă nu era soția domnului Palmer, ofițer superior în Administrația SUA ? Nu înțelegem de ce se mai leagă unii de Elena Ceaușescu. Cel puțin Elena Ceaușescu era soția președintelui României.

 


Ministrul Mediului, doamna Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației Statelor Unite.

Jurnalul Național intuia în ediția din 26 noiembrie, pe baza unor repere biografice din surse publice românești și ale Comandamentului NATO de la Bruxelles, că ministrul român este căsătorită cu Tod Palmer, ofițer superior al Armatei SUA.


Avem acum și confirmarea oficial.

Din declarația de avere a ministrului Mediului, puvlicata la 30 de zile de la instalarea în funcție, aflăm că soțul are venituri în calitate de angajat al US Government.


Funcția actuală de la Bruxelles a comandorului Palmer în Comandamentul NATO este de reprezentare din partea Guvernului Statelor Unite.

Tod Palmer a lucrat mulți ani la Pentagon, în posturi de mare responsabilitate la cabinetele subsecretarilor de stat, având apoi misiuni de legătură pe linie militară între Administrația SUA și Regele Arabiei Saudite.

Studiile universitatre aprofundate ale Cristianei Pasca in Statele Unite s-au intersectat mereu cu ale comandorului Tod P. străinătate ale ofițerului superior american au fost urmate în aceleași locuri – Washington, Djedah, Bruxelles – de angajamentele profesionale ale româncei.

Cariera de succes a Cristianei Pașca-Palmer de la Uniunea Europeană coincide în ultimii ani cu noile misiuni îndeplinite de Tod Palmer la Bruxelles.

Declarația de avere a doamnei Cristiana Palmer o plasează între miniștrii cei mai avuți ai cabinetului tehnocrat.

Activele din conturi de economii si fonduri de pensii la care se adaugă și plasamente în fonduri de investitii cumuleaza proape 1,5 milioane euro.

Veniturile din salariile pe anul trecut la UE ale doamnei Palmer au fost de 112 mii euro, în timp ce soțul a primit 110 mii euro de la US Government.

Cristiana Pașca deține terenuri în zona montană Măgura-Moeciu și 1.000 mp moșteniți în comuna Ileana, județul Călarași.

Cristiana Palmer a fost timp de patru ani șeful Unității Mediu, Schimbări climatice Resurse naturale, din cadrul Comisiei Europene

Autor: DAN CONSTANTIN. Sursa: Jurnalul National

 

(FLUIERUL)

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
Un copil de doi ani din Anglia este cel mai tânăr membru al clubului Mensa.

Iata ce se intampla cand nu iti lasi copii la desene animate din momentul nasterii si incepi sa le predai...

Cum prospera austriecii ca niciodata in istorie prin petrolul nostru

„Cine controlează Petrom, controlează economia, controlează şi politica.“ Cuvintele îi aparţin fostului premier Adrian Năstase. Ele au fost rostite pe...

Cifre şocante. Străinii deţin 70% din terenul agricol din România. Arabii sunt pe locul 3!

Peste un milioane de hectare de tern arabil se află în proprietatea străinilor, din care 23,4% aparţine italienilor, 15,5% -...

Printul Nicholas de Vere von Drakenberg declara ca toti cei din familiile regale, nobiliare si aristocratice sint reptilieni hibrizi cu radacini in Transilvania

“În cazul în care se știe dincolo de orice îndoială că unul este din sânge Dragon, apoi ușile i se...

Închide