Ce e Ivermectina: medicamentul creat în 1975 dă rezultate contra COVID în 24 de ore

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În lupta cu criza medicală de acum se derulează două curse: crearea unei formule pentru vaccin și identificarea acelor medicamente care pot fi eficiente în tratarea pacienților. Cel mai nou este Ivermectina. Medicamentul a fost creat în urmă cu aproape 45 de ani.

 

O cercetare derulată la Universitatea Monash din Australia a demonstrat că Ivermectina poate da rezultate foarte bune în tratarea pacienților cu noul virus. Acesta a fost creat în 1975 și, tradițional, e folosit în deparazitarea păduchilor ori pentru tratarea scabiei.


În doar 48 de ore, Ivermectina a reușit să distrugă virusul, iar primele rezultate au fost consemnate în aproape 24 de ore. Ține cont însă că testele au fost, deocamdată, făcute în laborator și va mai dura până la aplicarea tratamentului pentru pacienți.

 

Ivermectina e apreciat și de Organizația Mondială a Sănătății

Ivermectina este deja considerat unul dintre cele mai eficiente și sigure medicamente, conform OMS. Totodată, prețul acestuia e și mai redus decât al altor tratamente. În funcție de țară și producător, Ivermectina mai este cunoscut și sub numele Stromectol.


„Am descoperit că o singură doză a reuşit să elimine tot materialul genetic al virusului în 48 de ore şi că, după 24 de ore, se poate observa oricum o reducere seminficativă. Realist, durata până la apariţia unui vaccin este destul de mare. Un medicament va putea ajuta mai repede omenirea.”
Dr. Kylie Wagstaff

https://playtech.ro/2020/ce-e-ivermectina-medicamentul-creat-in-1975-da-rezultate-contra-virusului-in-24-de-ore/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...