Ce mașini conduc trei dintre miliardarii lumii. Ai crede că au super-mașini, dar când colo…

Distribuie!by Cum ar fi să ai atâția bani în cont încât să îți poți alege orice automobil din lume? Mulți dintre miliardarii lumii, deși sunt plini de bani, aleg să conducă mașini modeste tocmai pentru a nu ieși în evidență. Ingvard Kamprad, fondastorul Ikea si detinatorul unei averi de 65 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum ar fi să ai atâția bani în cont încât să îți poți alege orice automobil din lume? Mulți dintre miliardarii lumii, deși sunt plini de bani, aleg să conducă mașini modeste tocmai pentru a nu ieși în evidență.

Ingvard Kamprad, fondastorul Ikea si detinatorul unei averi de 65 miliarde de euro, conduce un Volvo 240 din anul 1993. Mașina costă aproximativ 1.500$. Suedezul a mărturisit în dese rânduri că preferă să meargă cu metroul pentru că e mai ieftin.


Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, conducea în urmă cu câțiva ani un model Acura TSX, o mașină de aproximativ 30.000 de dolari. Averea sa? 64 miliarde de dolari. O nimica toată.

 

Eric Schmidt, unul dintre cei mai importanți oameni de la Google, cu o avere estimată la 12,3 milioane de dolari, conduce un automobil la fel de modest: Toyota Prius de 11.000$.


Ce mașini umile conduc trei dintre miliardarii lumii. Deținătorul IKEA: “Prefer să merg cu metroul”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite