Ce salariu primeste seful masonilor romani pentru aceasta functie! Radu Balanescu care conduce Marea Loja Nationala este si director la spitalul „Grigore Alexandrescu”

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Radu Balanescu este, din 2011, Mare Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, cea mai importanta functie de conducere a acestei organizatii. In mai 2014, Balanescu a fost ales Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, cea mai inalta pozitie obtinuta vreodata de un roman in ierarhia masonica mondiala, postul respectiv fiind recunoscut, informal, ca oferind calitatea de Primus inter Pares, coordonator al intregii colaborari pe lantul masonic mondial, autoritatea ultima de referinta in ce priveste pregatirea tuturor evenimentelor care vor avea loc in lume pe timpul mandatului sau de cinci ani”, asa cum scria ziarul Adevarul.

Ce salariu primeste seful masonilor romani pentru aceasta functie! Radu Balanescu care conduce Marea Loja Nationala este si director la spitalul "Grigore Alexandrescu" 

Personaj influent, Balanescu este si un celebru chirurg pediatru, doctor in Stiinte Medicale, fiind director medical si sef al Clinicii de Chirurgie si Ortopedia Pediatrica din Spitalul de copii “Grigore Alexandrescu”. Ca angajat la stat, Balanescu si-a depus si declaratia de avere. In respectivul act, la rubrica venituri, apare si salariul de presedinte al Marii Loji Nationale Masonice din Romania.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...