Ce se intampla cand familia nu e unita- paziti-va ADN-ul si familia biologica

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Curăția ADN-ului si unitatea legăturilor de sange stau la baza accesării PUTERII. Românii nu înțeleg acest aspect mai profund decât nivelul cumetriei. Românii se încuscresc, se nășesc, își bagă finul in cutare post bugetar si cam atât. Imi susțin spusele prin aceea ca familia românească este praf si pulbere – importanta legăturilor de sange scapă pulimii in totalitate!
Cele mai puternice încrengături de pe Terra au la baza legătura de sange! Membrii lor nu divorțează, nu vaccinează, nu fac sex cu oricine, iar aventurile extraconjugale sunt rare si de regula se pedepsesc cu excluderea sau dezmostenirea.
In paralel, acești oameni care detin puterea încurajează gloata sa facă sex la plesneala, sa facă avort, contracepție, dau drepturi si bani femeilor pt ca acestea sa divorțeze sau sa își lase copiii fără tata biologic etc. Altfel spus, exista cei care detin puterea si care sunt legati prin sange: monarhia, clasa politica înaltă, unele bresle de industriași si toți stăpânii Mass-media. De asemenea, Mafia ( care este loja masonica) are la baza FAMILIA.
Românii – care sunt, cu durere o zic – niște vântură lume, au înțeles doar ca sunt încărcați de evrei, si ca evreii conduc lumea. Si ca evreii sunt șmecheri. Aiurea! Evreii sunt uniți! Sunt uniți in primul rând prin sange, iar in al doilea rând prin religie! Romanii dau la buci aiurea, se despart la primele neînțelegeri, mănâncă numai mizerii ( spre deosebire de regulile alimentar-religioase evreiesti) si au tot soiul de religii bizare, care fac ravagii in mediul rural. Nu e de mirare ca Deținătorii Puterii ne privesc ca si pe câini!
Baza coeziunii, propasirea si salvarea națiunii o constituie FAMILIA biologica construită pe legea lui Dumnezeu, deci pe trăire SINCERA. Orice altceva, o dau in scris, va sfarsi la psihiatrie, psiholog, alcool, pastile etc, iar in cele din urma, in punctul cel mai slab, șandramaua va ceda si va sfarsi pe haion! Iată de ce acești oameni nu deosebesc binele de rău nici cât o pisica. Prioritatea lor este banul, dar nu depășesc nivelul de valeți ai evreilor. Evreii nu dau nimic important pe mâna unui divorțat, a unei femei care și-a ucis copilul in pântec si care bea ca proasta. Evreii nu dau decât posturi de slugă celor care si-au eliminat armata naționala, nu știu tine o arma in mâna, care se hrănesc cu toate spurcaciunile furnizate de ei, își vaccinează plozii cu mizerii si – in prostia lor de sedați – se bat sa voteze elementele declasate furnizate de ei. Asta-i realitatea – o nație de drojdieri fraieri eliberează ringul pentru niște bărbați care știu cum sa acceseze cercurile de putere. Cine are puterea dată de calitatea si prezervarea familială a sângelui – de pilda leviții – nu fac nimic la întâmplare. Pai ce înseamnă „neamul lui cutare”?! Sângele lui cutare! Cum ar fi neamul lui David! Însuși Dumnezeu s-a întrupat din neamul lui David! Hristos nu ar ci venit niciodată pe o linie de sange spurcată de alogeni si hrănită cu spurcaciuni! Hristos a băgat dracii in porcii, apoi i-a înecat într-un lac. La noi se cultiva ca ăla e bărbat adevărat care fute mult, zdrobește ciolanul afumat, rezista la bautura si făce afaceri de adaos , după care își trage hogeac ca sa il accepte femeia. Fals, de la cap la coada. Hristos a zis clar: „Fără Mine nu veți face nimic!”
O sa va zic altădată despre cazuistica depresiilor – România e pe locul 4 in Europa la afecțiuni psihice. Veți vedea ca terenurile, hogeacul, mașina de teren si excursiile nu ajuta când Hristos lipsește. Pai ce, asta este un popor?! Pai s-a umplut de hogeacuri, e vila lângă vila, dar nu știu unii de alții… Stau in ele, se plictisesc si nu știu in ce excursie sa mai fugă. Caci românul, nătărău, îi invidiază pe aceștia si-i crede fericiti! El nu știe ca Dumnezeu are metodele lui de a-i pierde pe necredincioșii. La unii le ia mințile, la alții le baga copiii in pușcărie, altora le impietreste inima de ajungi sa te miri: cum naiba, deși omul acesta mănâncă BIO- organic si e umblat prin lume, el nu pricepe nimic si are privirea goală?!?!
Nu invidiați, păziți-va adn-ul si familia biologica!

Gabriel Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...