Ce se întâmplă în CORPUL tău la 10 ORE după ce te dai cu OJĂ!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Majoritatea femeilor au obiceiul de a-și da unghiile cu ojă. Dar știai că lacul de unghii conține componente chimice care sunt extrem de toxice și pot provoca leziuni ale corpului ce nu se vor manifesta numai la suprafață, ci și în interiorul corpului? Deci, dacă vrei să știi cum îți afectează oja dată pe unghii corpul, ar trebui să citești acest articol!

Un studiu recent a descoperit că multe dintre cele mai populare brand-uri de ojă pentru unghii sunt mai dăunătoare decât par. Cercetătorii au testat 24 de femei care s-au dat cu ojă pe unghii pentru a depista toxinele chimice eliberate în corpurile lor și le-au găsit pe toate.


Rezultatele au arătat că 100% dintre participanți au prezentat semne de trifenilfosfat la numai 10 ore după aplicarea lacului de unghii! Într-un studiu ulterior, aceiași cercetători au testat 10 tipuri diferite de lacuri de unghii și au constat că 8 dintre acestea conțin acel produs chimic. În plus, 2 dintre lacurile de unghii care au ieșit pozitive la trifenilfosfat nu aveau scris acest produs chimic pe etichetă. Asta ar putea însemna că până la 20% dintre lacurile de unghii ce sunt puse la vânzare conțin cel puțin o substanță chimică periculoasă, care nu apare pe lista ingredientelor.

Citește și:   Cu o lună înainte de un atac de cord, corpul te va avertiza. Iată care sunt semnele!

CE ESTE TRIFENILFOSFATUL?


Una dintre preocupările majore legate de trifenilfosfat este aceea că perturbă sistemul endocrin al oamenilor. El poate afecta reglarea hormonilor, metabolismul, reproducerea și dezvoltarea armonioasă. Compusul este în special dăunător pentru fetele care utilizează în mod regulat lacul de unghii, deoarece dezvoltarea hormonală sănătoasă reprezintă o parte esențială din creșterea lor. Cu toate acestea, trifenilfosfatul reprezintă un risc serios pentru sănătatea oricărei persoane care a fost expusă la el.

De asemenea, trifenilfosfatul mai este cunoscut și pentru faptul că este:

  • neurotoxină
  • toxină endocrină
  • toxină reproductivă
  • iritant pentru piele
  • alergen

Alte componente periculoase din lacurile de unghii sunt: 

1. Formaldehida

Este un carcinogen care se poate dizolva în apă și în aer. Expunerea la această substanță chimic poate produce simptome precum astmul, dificultatea de a respira, etc. Cei cu boli cronice sunt susceptibili la otrăvirea cu formaldehidă.

2. Toluen

Este o substanță chimică periculoasă, care poate preveni dezvoltarea sănătoasă la copii, cu toate acestea, unii oameni de știință au descoperit-o și în laptele încet. Poate fi iritantă pentru piele după expunere.

https://crazy.tasta.ro/sanatate/ce-se-intampla-in-corpul-tau-la-10-ore-dupa-ce-te-dai-cu-oja/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...