Ce vedea masonul Ion Columbeanu inainte de moarte: diavoli, demoni, pisici infioratoare care veneau sa il ia | pe toti masonii ii asteapta iadul dupa moarte

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Foto: http://www.libertatea.ro/monden/irinel-fierbe-ion-petrece-1207423

Dupa cum probabil deja stiti, a murit Ion Columbeanu, tatal lui Irinel Columbeanu.


Mai putina lume stie insa ca a murit intr-un azil. Iata ce putem citi la Cum s-au scurs ultimele săptămâni din viața lui Ion Columbeanu la azil de pe Ziarul de Iasi:

Ion Columbeanu s-a stins din viață la azilul de bătrâni de la Ghermănești, fără ca în zilele precedente să dea vreun semn că i se apropie sfârșitul.


Irinel Columbeanu și-a văzut tatăl în urmă cu trei zile, la azilul de lux, din Ghermănești, de lângă Snagov, și nimic nu prevestea că aceea va fi ultima întâlnire dintre cei doi. Bătrânul se simțea bine, motiv pentru care a și acceptat să se plimbe prin grădină, cu fiul său, care-l vizita foarte des. Columbeanu senior a pierdut însă lupta cu viața în noaptea zilei de miercuri spre joi, în urma unui stop cardio-respirator. Serviciul de urgență, venit în doar câteva minute la fața locului, la ora 03.00, l-a resuscitat, dar fără rezultat.

Tatăl lui Iri locuia singur într-o garsonieră de la parterul azilului, acolo unde avea tot ce-i trebuie. Potrivit mărturisirilor făcute de Ion Cassian, patronul azilului, prieten din copilărie de-al lui Irinel, înaintea tragicei vești, starea lui Columbeanu senior era staționară. Acesta încă mânca singur, își lua tratamentul medicamentos și obișnuia să se plimbe prin curte, când se simțea mai bine.

Acesta a mai spus că în cele câteva luni de când Columbeanu senior se afla la azil, nu a fost nevoie să cheme Salvarea, întrucât starea sa era staționară și-și urma tratamentul medicamentos.

Cine a fost Ion Columbeanu

Ion Columbeanu a fost șef de protocol în toate guvernele României, de la Gheorghiu Dej până în anul 2002. După Revoluție, a fost secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, în guvernele Petre Roman, respectiv Nicolae Văcăroiu. Nu puțini au fost cei care au afirmat că practic averea lui Irinel i se datorează tatălui său. Bătrânul a povestit la un moment dat că data nașterii lui este de fapt trecută greșit în acte, asta pentru că o astfel de eroare era destul de frecventă în perioada în care el s-a născut. “M-am născut pe 27 decembrie, dar părinţii m-au înregistrat pe 5 februarie anul următor”, spunea bătrânul nonagenar, care a lucrat timp de 45 de ani la Guvern.

   Comentariu saccsiv:

Deci parea a fi bine. Atunci de ce era la azil? Iata comentariul sorei Aurora, postat la ACTIVE NEWS ne cheama pe baricade: “POPOARELE EUROPENE ISI IAU TARILE INAPOI”. Asa ca fratilor, nu va mai pierdeti timpul cu ecumenismul, cu cipurile si alte nimicuri apocaliptice, caci bate peste Europa un vant de bine:

Off topic
Fratilor, urata este moartea masonilor ! Am aflat de la cineva apropiat familiei Columbeanu cum a murit tatal lui Irinel Columbeanu. A sfarsit intr-un azil, nu pentru ca Irinel n-ar fi avut posibilitatea sa-i angajeze cateva infirmiere care sa-l ingrijeasca la domiciliu, ci pentru ca batranul a fost bantuit de demoni in ultimele luni si facea asa urat incat se speriau toti cei din casa. Inainte sa-si dea sufletul, cateva saptamani la rand striga ca din gura de sarpe ca vede niste pisici infioratoare care se urca pe el si-l sperie. Mai vedea si diavoli ingrozitori cu coarne care trageau de el si il chinuiau. Muribunzii care au facut pacate grele vad diavolii cum vin sa le ia sufletul. Noi sa luam aminte si sa ne pocaim cat mai avem timp pentru ca scurta este vremea…

   Comentariu saccsiv:

Si fiul ii calca pe urme. In 2008 Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier, în Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia:

VIDEO Patru ani de când Irinel Columbeanu a fost uns cavaler templier

Foto: http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/video-patru-ani-irinel-columbeanu-fost-uns-cavaler-templier-1_50ae2e0a7c42d5a6639a6afa/index.html

 

 

SURSA: https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/18/ce-vedea-masonul-ion-columbeanu-inainte-de-moarte/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...