Ce vrajeala e asta? Iohannis decorat de evrei, in timp ce el reprezinta minoritatea sasilor din care faceau parte cei mai mai criminali de la Auschwitz- Dovezi aici!!!!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Decizia Comitetului Iudeo American de a-l premia pe șeful statului român este, în opinia mea, cât se poate de bizară. În cei aproape trei ani de mandat, Președintele Klaus Iohannis nu numai nu a făcut nimic pentru apărarea democrației, libertății și a statului de drept dar a și pus în pericol prin atitudinea sa părtinitoare, stabilitatea socială.
A două zi după tragedia din clubul Colectiv, liderul de la Cotroceni a lansat prin intermediul mass media sloganul „Corupția Ucide” dând astfel undă verde protestelor care au dus la înlăturarea la presiunea străzii a unui guvern care în ciuda incompetenței de care a dat dovadă în multe domenii de activitate, nu s-a făcut vinovat de producerea tragediei. Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hârtia care parafat demisia lui Victor Ponta, iar președintele Iohannis i-a și primit la Palatul Cotroceni pe protestatarii din diverse ONG-uri, autointitulați luptători împotriva corupției. Indivizi care până atunci se manifestaseră prea puțin sau chiar deloc în spațiul public au cerut pe un ton ultimativ dizolvarea Parlamentului, organizarea de alegeri anticipate și, lucru fără precedent, intervenția în problemele Bisericii Ortodoxe în scopul înlăturării Patriarhului Daniel – vinovat, chipurile, că ar fi interzis preoților să țină slujbe în fața clubului Colectiv – toate acestea conturând tabloul unei acțiuni de forță îndreptate împotriva ordinii de stat.

În momentul în care guvernul de tehnocrați condus de Dacian Cioloș, cățărat pe „cadavrul” guvernului Ponta, a fost înlocuit în urmă alegerilor parlamentare din decembrie 2016 cu cabinetul Grindeanu, liderul de la Cotroceni s-a aflat în mijlocul manifestanților  care voiau înlăturarea de la putere a partidului legitimat prin alegeri sub pretextul aceleiași lupte împotriva corupției. Printre „românii mei”, așa cum i-a numit președintele Iohannis pe demonstranții anti-PSD, nu s-au numărat și cele trei milioane de cetățeni cu drept de vot care au susținut inițiativa Coaliției pentru Familie. Aceștia au fost catalogați drept „fanatici religioși” de către același șef de stat despre care Constituția spune că este președintele românilor, nu doar al unei minorități. Mai putem afirma în aceste condiții că domnul Klaus Iohannis a fost premiat pentru apărarea democrației, libertății și a statului de drept? Nu, ci, mai degrabă, pentru obediență

Opinie semnată Vlad Mateescu Sursa: activenews

 

 


Iata aici dovezile ca niste sasi au fost alaturi de nemti cei mai mari criminali din istoria Ausschwitz-ului:

 

Institutul Polonez pentru Memoria Națională – cel care se ocupă cu dezvăluriea numelor criminalilor care au provocat crime împotriva națiunii poloneze – a dat publicității, luni seară, o listă cu 9.500 de bestii ce au lucrat în lagărul de exterminare de la Auschwitz, unul dintre cele mai feroce locuri de pe planetă. Printre zbiri se află și numele a 11 români, doi dintre ei fiind considerați bestii de război.


Imaginea e una dintre cele mai crude din lume: într-o mare de cadavre, trupurile mutilate ale unor nevinovați – bătrâni, femei și copii – un fost ofițer nazist este obligat de trupele britanice eliberatoare ale lagărului de exterminare de la Bergen – Belsen să le înmormânteze. Criminalul este Fritz Klein, doctor, unul dintre cei mai cruzi naziști din istorie. Român.

De fiecare dată când apar astfel de lucruri, națiunea mioritică se burzuluiește. Nu vrea să accepte. Nu e de acord cu altceva decât cu istoria pe care a învățat-o, mecanic, la școală, asta în cazul fericit în care a trecut pe la orele de profil. ”Nu este român, nu vedeți că-i cheamă Klein sau Capesius?” Unu-i din Miercurea Sibiului, altul din Codlea. ”Sunt etnici, n-au treabă cu noi. Când s-au născut, Transilvania nu era a noastră!”, tună ei. Da, dar când au comis crimele de care sunt acuzați, Marea Unire se petrecuse de vreo 25 de ani…


Luni seară, Institutul Polonez pentru Memoria Națională a organizat o confrință de presă. Ceva mai dureroasă. La 72 de ani de la eliberarea de către trupele americane ale lagărului de concentrare de la Auschwitz (26 spre 27 ianuarie 1945), Institutul a publicat lista a 9.600 de criminali care au lucrat acolo, participând, direct, la uciderea a 1.100.000 de suflete.

La adresa pamiec.pl apar 11 nume de români. Toți sunt născuți pe teritoriul actualei Românii, indiferent că erau etnici germani ori maghiari. Unii dintre ei s-au înrolat în armata nemțească, alții au participat la atrocități din postura de civili.

A ucis 76.000 de oameni. L-au ucis în 25 de secunde

Doctorul Fritz Klein este cel mai mare criminal român present pe listă. Născut la Codlea, lângă Brașov, în 1888, a studiat medicina la Timișoara, dar a terminat facultatea la Budapesta. În 1940 a intrat în Armata Română, ca medic militar, ajungând pe frontul sovietic, în 1941. În mai 1943, după ce Hitler i-a cerut lui Antonescu să trimită spre Germania toți etnicii, Klein s-a înrolat în armata nazistă. Din 15 decembrie 1943 îl găsim la Auschwitz. Atrocitățile comise de el aici sunt greu de descris. A devenit mâna dreaptă a lui Josef Mengele, ”Îngerul morții”, cel mai feroce medic german, cel care făcea cele mai crude experimente pe deținuți. A fost botezat ”Ucigașul corect”. Se ocupa de trierea deținuților: cei care pot munci și cei care vor lua drumul camerelor de gazare. Pe fața sa nu se citea nicio urmă de regret când trimitea la moarte. Făcea totul din plăcere. A ajuns la Bergen – Belsen. O româncă deţinută aici povesteşte cum dr. Klein „se prefăcea că e amabil“: „O femeie cu o fiică de 15 ani i s-a plâns că nu primeşte tratament medical. Klein a bătut uşor pe cap fata şi i-a spus mamei în româneşte: «Draga mea, nu fi supărată. Veţi merge la spital. O să am grijă de voi». Ştiam ce înseamnă asta. Camera de gazare pentru amândouă“.

Faimoasa imagine de la Bergen – Belsen. Doctorul Fritz Klein, în mijlocul cadavrelor, obligat de către eliberatori să-i îngroape pe cei pe care i-a ucis

Când lagărul a fost eliberat, s-a deghizat în membru al Crucii Roșii, dar a fost recunoscut de către deșinuți. În decembrie 1945, după 54 de zile de judecată, a fost spânzurat. Nu a făcut recurs. Calm, și-a așteptat moartea. A pierit în 25 de secunde. Unii spun că ar fi avut pe suflet 76.000 de victime. În toate cărțile de istorie, imaginea lui Fritz Klein stând în mijlocul mormanelor de cadavre este reprezentativă pentru atrocitățile provocate de către naziști în lagărele de exterminare.

S-a îmbogățit din aurul ”extras” de la decedați

Victor Capesius s-a născut în anul Răscoalei, 1907, în Miercurea Sibiului. Fiu de medic, a studiat farmacia la Universitatea din Cluj, apoi a plecat spre Viena. 1931 îl găsește căpitan în Armata Română, iar doi ani mai târziu își ia doctoratul. La începutul celui de-al Doilea Război Mondial e mobilizat farmacist la un spital militar. În 1943 se înrolează în Wehrmacht. În 1944 e transferat la Auschwitz, unde e numit farmacist-șef, post pe carel-l deține până la eliberarea lagărului, în ianuarie 1945. E ”uns” maior, e mâna dreaptă a aceluiași Mengele. ”Trăgea cu patentul dinții de aur din gura amărâților”, își aduc aminte supraviețuitorii.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...