Cea mai mare jucătoare de tenis din istoria omenirii: „Cred în căsătoria bazată pe uniunea dintre un bărbat și o femeie”. Acum, în spiritul toleranței de care vorbesc, activiștii LGBT o linșează mediatic

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Într-o vreme în care activiștii LGBT cer drepturi suplimentare în numele toleranței, persoanele care îndrăznesc să-și exprime opinia în sens contrar sunt linșate mediatic și social.
Ultimul caz pe această listă este cel al fostei sportive australiene Margaret Court. Puțini știu, dar Margaret Court a reușit să câștige cel mai mare număr de turnee de mare șlem din istoria tenisului, nu mai puțin de 24, record în picioare și în ziua de azi.
Faptul că Margaret Court nu a pierdut niciun meci sub culorile Australiei nu mai contează azi, fosta sportivă fiind victima unui atac furibund din partea homosexualilor și ai activiștilor acestora.
Ce s-a întâmplat, de fapt? Margaret Court a reacționat la decizia companiei aeriene Quantas care a hotărât să susțină oficial căsătoriile între persoane de același sex, printr-un mic text în care anunța că nu va mai folosi serviciile acestei companii aeriene. În text, Margaret Court afirmă:
„Sunt dezamăgită că Qantas a devenit un promotor activ al căsătoriei între persoane de același sex. Cred în căsătoria bazată pe uniunea dintre un bărbat și o femeie, așa cum e afirmată în Biblie. Declarația voastră nu-mi lasă altă opțiune decât să folosesc alte companii aeriene, acolo unde e posibil, pentru călătoriile pe care le întreprind. Ce mândră am fost să promovez coada de cangur (simbolul Qantas – n.r.) în lume, din timpul modelelor Constellation și până la 380-urilor. Dar nu se mai poate. Iubesc toți oamenii și voi discuta cu conducerea companiei oricând. Dar nu în loja Qantas. Dumnezeu să vă binecuvânteze”.
Pentru aceste cuvinte, Margaret Court a fost linșată de sportivii homosexuali, dintre care Martina Navratilova s-a dovedit cea mai radicală, cerând schimbare denumirii unei arene din Melbourne (Australia) care-i poartă numele lui Margaret Court.
Din fericire, premierul Malcolm Turnbull a turnat apă rece peste focul activiștilor, afirmând că „Oricare ar fi părerile lui Margaret Court în privința căsătoriilor homosexuale, are dreptul să le aibă și are dreptul să zboare cu ce companie dorește sau nu. Este una dintre marile sportive din toate timpurile și arena respectivă o onorează pe jucătoarea de tenis Margaret Court”.
Federația de tenis din Australia s-a distanțat și ea de declarațiile doamnei Court. Margaret Court este cea mai decorată jucătoare de tenis din lume, fiind decorată atât de Australia, cât și de Regina Marii Britanii.
Ca un fapt interesant, presa internațională a prezentat pe larg criticile doamnei Court, dar scrisoarea deschisă în cauză, nu.
În Australia, căsătoriile între persoane de același sex NU sunt legale. În 6 din 8 state constituente sunt permise uniunile civile, iar adopțiile către homosexuali sunt legale în cele 7 dintre 8 state.
http://www.activenews.ro/sport-tenis/Probabil-cea-mai-mare-jucatoare-de-tenis-din-istoria-omenirii-„Cred-in-casatoria-bazata-pe-uniunea-dintre-un-barbat-si-o-femeie-.-Acum-in-spiritul-tolerantei-de-care-vorbesc-activistii-LGBT-o-linseaza-mediatic-143657

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
BUDA in ETIOPIA reprezinta DUHUL cu UN OCHI malefic sau schimbator de forma

Buda sau Bouda in religia poporului etiopian inseamna puterea ochiul malefic si abilitatea de preschimbare in hiena. Buda este in...

Acest barbat a slabit 82 de kilograme dupa ce a scos din alimentatie un singur produs!

Steve H. are 39 de ani si este din Scotia. Pana nu demult, era un impatimit al celebrei bauturi racoritoare...

Cum ne eliberăm de scenariile familiale negative

Biologia ne învață că moștenim de la predecesorii noștri caracteristici fizice, dar și predispoziția pentru anumite boli și afecțiuni. Transmiterea...

Germania: doi părinți fac pușcărie, cu rândul, pentru că refuză să-și trimită copiii la ora de educație sexuală

În landul Renania Vestfalia din Germania, un tată a fost arestat pentru că a refuzat să-şi trimită fetiţa, elevă în...

Închide