Cea mai mare navă de transport din lume a ajuns în Portul Constanța

Distribuie!by Cea mai mare navă de transport din lume se află la Constanța. Dockwise Vanguard a plecat din portul Istanbul în urmă cu două zile și a ajuns în această după-amiază în rada portului Constanța. Nava, sub pavilion Curacao, este special construită pentru a transporta platforme dar și vapoare de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

cea-mai-mare-nava-de-transport-din-lume-a-ajuns-in-portul-constanta-140380


Cea mai mare navă de transport din lume se află la Constanța. Dockwise Vanguard a plecat din portul Istanbul în urmă cu două zile și a ajuns în această după-amiază în rada portului Constanța.

Nava, sub pavilion Curacao, este special construită pentru a transporta platforme dar și vapoare de până la 110.000 de tone. Dockwise Vanguard este o navă semi-submersibilă care poate fi comparată cu un doc uscat. Practic, vasul se apropie de platforma sau vaporul ce urmează a fi transportate, începe submersia, și se poziționează sub ele. Apoi, se ridică.


Are o lungime de 275 de metri și permite transportul chiar al unor nave mai lungi decât ea. În timpul manevrelor de preluare, când are tancurile pline, poate ajunge până la 16 metri sub apă, echivalentul unui bloc cu 6 etaje.

 

sursa: 


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite