Ceausescu i-ar fi impuscat, daca ii gasea ca baga aluminiu, acid clorhidric si mercur in „Soimii Patriei”! Pe vremea lui Ceausescu se adminsitrau de 6 ori mai putine vaccinuri! „Cantacuzino” era vestit pentru SERURI, nu pentru vaccinuri

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

„O prietena se minuna cat de adanc este implementata in creierul pulimii idea de vaccinare! Totusi ea nu este rodul post-decembrist al propagandei depopulationiste dusa de toate guvernele, furajate gros de concernele farma, ci este mai veche! Dupa decembrie 1989, propaganda vaccinista a urmat un teren batatorit inca de la finele anilor ’40!
Maximele istorice din Romania in ceea ce priveste tuberculoza si majoritatea bolilor contagioase, alaturi de analfabetism, moralitate infantila si declin demografic au fost atinse in perioada monarhiei. Pe vremea regilor infrastructura urbana, conditiile de igiena si de trai erau catastrofale. Comunistii au schimbat asta!
Ceausescu a dublat populatia urbana – retineti asta! A construit spitale universitare, sanatorii, centre de ambulanta, dispecerate si unitati de primire a urgentelor, restrangand rapid sansele de propagare a infectiilor! Cazurile de imbolnavire erau izolate si se declansa o ancheta epidemiologica, sub supravegherea Militiei! Controlul sanitar si masurile de igiena erau riguroase, ceea ce – la fel cum s-a intamplat in toate tarile care au urmat un curs ascendent al civilizatiei! – a dus la rarirea bolnavilor! Oamenii aveau hrana verificata, apa curenta, canalizare, sisteme de asistenta publica care restrangeau aria imbolnavirilor ( salubrizare, ambulanta, politie sanitar-veterinara, garda de mediu etc) – intr-un cuvant traiau LA ORAS. Ati uitat cum se cacau pe ei cand auzeau ca „Vine Sanepidu’!!! „? Nu era ca si azi, cand face fiecare ce vrea si unde vrea, fara teama si responsabilitate! Pai azi calatoresc romanii, mananca toate rahaturile si fac sex pe unde apuca, cu toate ieftiniturile, apoi vin acasa si devin morali, iar peste trei zile se trezesc ca-i incep viermii si bolile tropicale! Apoi cazul este preluat de telavivziuni si dau toti fuga sa se vaccineze pentru boli inventate sau demult apuse!
Desigur, pulimea nu stie face legatura – multi au ramas si azi niste mari nespalati, cu tot comfortul lor si incalzirea din pardoseala! De femei nu mai zic – parfumate, dar cu pizda nespalata si cocktail de flore internationale! Pai in Occident nu sunt atatea epidemii, desi indivizii sunt la fel de needucati si in aceiasi proportie nespalati, dar au un sistem urban cu 100 de ani mai vechi! Deci NU datorita ideii implementate de propaganda vaccinista, cum ca „Institutul Cantacuzino a redus incidenta bolilor contagioase din Romania” se datoreza eradicarea unor boli, ci venirii comunistilor la putere! Numai Ceausescu – cum spuneam – a dublat populatia urbana! Alaturi de Gheorghiu Dej, el a contribuit si la dublarea populatiei Romaniei! La „Cantacuzino” controlul era extrem de dur! Nici un vaccin de pe vremea lui Ceusescu nu continea ceea ce contin ele astazi – Ceausescu i-ar fi impuscat, daca ii gasea ca baga aluminiu, acid clorhidric si mercur in „Soimii Patriei”! In alta ordine de idei, pe vremea lui Ceausescu se adminsitrau de 6 ori mai putine vaccinuri! „Cantacuzino” era vestit pentru SERURI, nu pentru vaccinuri – de pilda serul anti-viperin si cel anti-rabic a salvat multe vieti! Dar serul este CU TOTUL ALTCEVA decat vaccinul si ideea fantezista a imunizari! Ideea imunizarii este FALSA si demontata de majoritatea imunologilor neinregimentati in schema de distributie a concernelor farmaceutice! Cei de la Institutul „Robert Koch” din Berlin au fost primii care s-au facut auziti. Au fost apoi urmati de canadieni, de Mexic si de alte state, iar in restul tarilor „civilizate” vaccinul ramane OPTIONAL. Numai in Romania sunt pusi pe depopulare si minciuni pentru ca au pus ochii pe tara asta locuita de – inclin sa fiu tot mai convins! – de cele mai multe mamici si „doamne” facute peste noapte si in cea mai mare viteza! Ce sa stie ele?! Foarte multe au copilarit in colb si prundis, in zone fara semnal, iar la maturitatea sexuala au pacalit pe unul de la oras ( de regula venit si acela cu scobitoarea pe furtun!), cel putin la fel de prost si de parvenit ca si ele. Din partea mea sa stiti ca sunt si aspecte bune al faptului ca va vaccinati – reducerea procentuala a perpetuarii unei specii de prosti si de criminali inculti! ”
Dr. Acu

Sursa: Facebook Gabriel Lupan


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...