Cei care ne CONDUC sunt CRIMINALI. Calca pe CADAVRE pentru PUTERE = MASONERIA care a DISTRUS si va DISTRUGE Romania

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

masoni_400x


Îngrozitor!!! Arși de vii dar și GAZAȚI cu Zyklon B…explicația unui specialist

“Propagarea unui foc „normal” , fără combustibil extrem de inflamabil, nu se face cu viteza mai mare de 12 -15 m/minut. Aici, din fotografii și din declaratiile martorilor, a fost mai mare de 1,5 m/s.
Real a fost în jur de 1,5 – 3 m/s in toate directiile. Asta înseamnă cca 5,5 – 10 km/h, adica viteza de deplasare in pas alert a unui adult.


Cum iesirea din Colectiv nu era suficient de incapatoare pentru toti adultii si minorii prezenti in sala, focul i-a ajuns din urma, începand sa percepem cu adevarat proportiile dezastrului.

Buretele izolant fonic era fabricat din poliuretan și arde cu degajare de monoxid de carbon si acid cianhidric


De asta au și murit așa multi …din păcate !

Pe lângă monoxidul de carbon avem deci și extrem de otrăvitorul HCN (acidul cianhidric cunoscut omenirii ca agentul morții Holocaustului Zyklon B ) provenit din arderile poliuretanului fonoabsorbant și tabloul este complet.
.
Focul de la Colectiv poate fi comparat, în sens macabru, cu un uriaș cuptor întors invers ai cărui “cărbuni” emana Zyklon B.

Mai mult decat atât, în scurt timp, tavanul din lemn de brad s-a prăbusit peste capetele oamenilor deja arși și intoxicați, completând terifianta dramă trăită de tinerii aceia nimiciți într-un fel de de cumplit în ceea ce va rămâne în memoria tuturor bucureștenilor sub numele de dezastrul Colectivului.”

IMG_0810_0

Zyklon B (în engleză ciclon B) a fost denumirea comercială a unui insecticid pe bază de cianuri cunoscut pentru folosirea de către Germania nazistă, în camerele de gazare din lagărele de exterminare de la Auschwitz în timpul Holocaustului.

Era compus din acid cianhidric , un stabilizator, şi o substanţă odorantă. Era impregnat pe diferite suporturi absorbante (pelete).
Zyklon B era depozitat în containere etanşe, pentru că, o dată expus la aer, acesta elibera acid cianhidric (HCN), foarte toxic pentru om.

Zyklon B a fost folosit în lagărele de la Auschwitz Birkenau, Majdanek, Sachsenhausen. În alte lagăre de exterminare, era folosit monoxidul de carbon de la motorul maşinilor. Zyklon B gaz a devenit un simbol al Holocaustului.

Iniţial, Zyklon B a fost folosit în lagărele de concentrare pentru dezinsecţie şi pentru a ţine sub control tifosul. Cel folosit în camerele de gazare a fost intenţionat fabricat fără substanţa odorizantă.

In ianuarie 1940, 250 de copii de la Brno, din lagărul de concentrare Buchenwald au fost folosiţi drept cobai pentru testarea gazului Zyklon B.
Pe 3 septembrie 1941, circa 600 de prizonieri de război sovietici şi 250 de prizonieri polonezi gravi bolnavi au fost executaţi prin gazare în lagărul de la Auschwitz. Aceasta a fost primul experiment cu Zyklon B de la Auschwitz. Experimentele au durat mai mult de 20 de ore.

Potrivit comandantului lagărului Auschwitz, Rudolf Hoss (Hoess), în buncărul 1 erau circa 800 de oameni iar în buncărul 2 circa 1200.
După ce camera de gazare s-a umplut, uşile au fost închise, iar peletele de Zyklon B au fost aruncate în cameră prin găurile de ventilaţie, eliberând gaze toxice.
Persoanele din interior au murit după 20 de minute. S-a estimat că aproximativ o treime au murit instantaneu.

 

 

Surse: soim.rovictorblog.ro

 

Ştiaţi că? …Gazul Zyklon B

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...