Cei cinci copii ai femeii de serviciu, care a murit în Colectiv, nu au primit casa promisă și vor rămâne și fără ajutor financiar

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Multumiri lui Iohannis, Ciolos si echipei de tehnocrati

Copiii Mariei Ion, femeia de serviciu care a murit în incendiul din Colectiv, nu au primit nici până în acest moment casa promisă de municipalitate și, mai mult decât atât, cei cinci copii vor rămâne și fără ajutorul financiar în valoare de 4.000 de lei, peste câteva luni, conform Libertatea.


Am înţeles că în luna decembrie o să se oprească ajutorul de 4.000 de lei şi vom rămâne doar cu alocaţia copiilor. Doar un an de zile se acordă ajutorul acesta, da. O să rămânem cu alocaţiile care se ridică toate la un loc undeva la 2.000 şi ceva de lei. Este destul de greu, dar nu ne plângem şi mergem înainte. Avem şi pomenile de ţinut pentru sora mea, cheltuieli ca pentru o familie mare. Din cei 4.000 de lei reuşeam până acum să acopăr costurile hranei şi întreţinerii copiilor, dentist, haine, şcoală. I-am reînscris la şcoala, la “A doua şansă” (n.r: un program destinat celor care întrerup studiile), iar ei îşi doresc să continue.

Nici cu casa nu s-a schimbat absolut nimic. Am încercat să merg în audienţă la Primăria Capitalei şi când am ajuns acolo, mi-au spus că doamna primar abia s-a instalat şi m-au întrebat dacă vreau să depun iaraşi un dosar pentru o locuinţă socială. Deci nu am primit casa”, a declarat Mihaela, sora defunctei, pentru stirilekanald.ro.


http://www.b1.ro/stiri/eveniment/cei-cinci-copii-ai-femeii-de-serviciu-care-a-murit-in-colectiv-nu-au-primit-casa-promisa-si-vor-ramane-si-fara-ajutor-financiar-160555.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...