Cel mai bun neochirurg din EUROPA Profesorul DANAILA a predicat din BIBLIE la emisiunea lui MORAR

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Profesorul Leon Dănăilă a împlinit azi 83 de ani. Cel mai bun neurochirurg din Europa operează încă și este singurul medic, din câți cunoaște el, care zilnic dă consultații gratuite oricărui pacient, fără asigurare, bilet de trimitere sau alte formalități. „Pentru mine toți pacienții sunt regi.” este crezul bijutierului de creiere. Acum câteva zile a stat 12 ore în sala de operație. Anul ăsta a fost cel mai share-uit român pe Facebook, fotografia cu el circulând cu metroul ajungând la milioane de români.


De ziua lui, Leon Dănăilă mi-a făcut onoarea să îmi acorde la Răi, da’ buni un interviu de colecție. Despre ochii lui de vultur, mâinile lui de femeie și inima lui de leu. Despre modestia lui de om plecat de la coarnele plugului și ajuns în vârful academiilor lumii. Despre dezinteresul lui absolut pentru lucrurile materiale. Leon Dănăilă e un tip de om pe cale de dispariție. Întâlnirile cu el sunt lecții de viața neprețuite.

Palmele mele au început să transpire în momentul în care azi, în direct, domnul profesor a început să citeze din Eclesiast, una dintre cele mai tulburătoare scrieri de pe Pământ: „Am mai văzut apoi sub soare că nu cei iuți aleargă, că nu cei viteji câștigă războiul, ca nu cei înțelepți câștigă pâinea, nici cei pricepuți, bogâția, nici cei învățați, bunăvoința, ci toate atârnă de vreme și de împrejurări.”


Mulțumim, Leon Dănăilă! Respect pentru un om care operează pe creier, dar nu și-a pierdut niciodată sufletul.

Sursa: MIHAI MORAR


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...