Cercetătorii japonezi: în România se află cel mai puternic pol energetic din lume, Vârful Omu

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

CERCETĂTORII JAPONEZI AU DECLARAT CĂ ÎN ROMÂNIA SE AFLĂ CEL MAI PUTERNIC POL ENERGETIC DIN LUME, VÂRFUL OMU. ECHIPA DE JAPONEZI CARE A AVENIT ÎN ROMÂNIA ȘI A REALIZAT MĂSURĂTORI ÎN ACEST SENS, S-A DEPLASAT ȘI ÎN BUZĂU, ÎN ȚARA LUANEI SAU POARTA LUI DUMNEZEU.


Au fost surprinși să constate că polul energetic din județul Buzău, se clasează pe locul trei în lume, ca putere energetică. Luana, în sumeriană înseamnă oamenii lui Anu. Anu era zeul  ( ingerul decazut) suprem al sumerienilor, al cărui simbol era soarele cu razele în formă de zvastică. Pe teritoriul României s-au descoperit multe artefacte aparținând civilizației sumeriene.

Tăblițele de la Tartaria sunt protosumeriene, adică sunt cu 2000 de ani mai vechi decât orașele sumeriene. Zeii sumerieni  ( ingerii decazuti )au coborât din cer, cu mașinile lor zburătoare și au dominat civilizațiile de pe Pământ. Perioada a fost numită dinastia zeilor 8 casele regale de astazi). Cercetătorul american Rob Balard susține că Potopul a avut loc în Marea Neagră, care înainte a fost un lac cu apă dulce. Mediterana a inundat acest lac, prin strâmtoarea Bosfor. În urma Potopului, s-a format Marea Neagră. Triburile din această zonă au migrat spre Eufrat, Nil și Tibru, iar marii zei au plecat cu navele lor zburătoare.


Prima țară a lui Anu a fost pe actualul teritoriu al României. În zona Boziori, sunt zile în care factorii electromagnetici întrunesc condițiile necesare producerii unor fenomene paranormale. În perioada 1978-1981 au fost efectuate măsurători de către specialiști din armată. Fenomenul de ceață albastră, pe lângă fascinație, trezește și un sentiment de teamă. Este vorba despre apariția unui vortex, care crează un tunel energetic turbionar, care aspiră persoanele aflate în raza de acțiune a acestuia.

Sunt câteva dispariții semnalate în zonă, rămase neelucidate și de aici un întreg mister. În perioada 1978-1981, reprezentanți ai armatei au efectuat măsurători, iar o întâmplarea rămas și astăzi, vie în memoria martorilor. Unul dintre militari a fost aspirat de vortexul energetic, spre disperarea și frica celorlalți ofițeri care participau la măsurători.


El a fost descoperit, o oră mai târziu, la o distanță de câțiva kilometri, de zona unde a efectuat măsurători.
Radiația luminoasă din interiorul tunelului a fost apreciată, de protagonistul întâmplării, ca fiind de 300000 de grade Kelvin. Peisajul de dincolo era asemănător cu cel de pe Pământ, numai că lumina era mai clară și dădea culorilor o altă strălucire.

A văzut și oameni, o femeie cu un copil, care părea a fi o clonă a mamei, bărbați cu tenul gri, total diferiți de oameni. Nu a putut comunica cu ei, păreau că plutesc haotic, dintr-o parte în alta. Cu siguranță, continuă protagonistul întâmplării, acele peroane pățiseră același lucru ca și el, dar nu au mai găsit drumul de întoarcere. Rătăceau într-un alt spațiu. În acel tunel energetic, timpul se dilată, iar la întoarcere persoana este debusolată. El a fost supus în timpul călătoriei la solicitări psihice și fizice foarte puternice.

În timpul apariției ceței albastre, s-a observat că pilele electrice se descarcă temporar. Același fenomen s-a înregistrat și în Triunghiul Bermudelor, unde un avion a fost deviat de la ruta de zbor cu 160 de kilometri.

 

http://www.efemeride.ro/cercetatorii-japonezi-in-romania-se-afla-cel-mai-puternic-pol-energetic-din-lume-varful-omu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
PREVIZIUNILE STARETULUI ANTONIE – VENIREA ANTIHRISTULUI

După Norvegia, o altă țară occidentală este lovită de un scandal monstru de pedofilie: 348 de persoane arestate în Canada pentru pornografie infantilă. Între aceștia, peste 40 erau profesori de școală

Aproape 400 de copii au fost salvați și 348 de adulți au fost arestați după o investigație internațională asupra unei...

Fost jucător de fotbal din Motru a ajuns călugăr la Muntele Athos!

Puţini îşi mai amintesc despre Eduard Bandi, unul dintre cei mai talentati jucatori de fotbal pe care i-a avut Minerul...

Profeția Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: Din Siria va începe al treilea război mondial. Turcia va fi căsăpită de ruși și sfâșiată. Marile orașe vor deveni ruine. Cei care vor participa la acest război se vor pierde

Ultimele evenimente de pe frontul sirian, dar mai ales escaladarea fără precedent a ostilităților, au făcut pe mulți să ia...

Închide