Chevron – Planul nostru este sa va OTRAVIM APA: Scopul real a gazelor de şist este de a otrăvi apa pe toată planeta

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deci… Romania daca nu mai cumpara gaze rusesti si cumpara gaze ROMANESTI de la americani INSEAMNA CA E INDEPENDENTA ENERGETIC!?

Vom cumpara gaze romanesti de la americani si vom deveni “independeti energetic” dar si cu apa potabila otravita pentru totdeauna! Sub masca gazelor de sist “independenta energetica” se urmareste de fapt otravirea tuturor surselor de apa potabila… din acel moment vom ajunge sclavi! Fara apa potabila ADIO! Vitele (adica noi) trebuie sa isi cumpere furajele si apa de la acesti nemernici! Vrei mancare si apa? Vei merge in supermaket sa le cumperi… adica direct de la ei! Otravite de ei pentru tine! Adica: In furaje si in apa vor exista substante pentru decimarea in numar cat mai mare a vitelor (adica a noastra)… pasul urmator va fi cipuirea…pentru a ne obisnui cu ideea…. iar finalul va fi cipul sub piele… noua ordine mondiala si controlul total al individului!


Acum se afla la planul de otravire a apei potabile! Repet: Atata timp cat avem apa potabila nu santem dependeti de acesti nemernici! Fara apa potabila ADIO! Fara apa potabila nimeni nu isi mai poate produce hrana… animale, legume, etc si etc! Asta se urmareste sub masca gazelor de sist!

http://trezirealarealitate.ro/2014/03/chevron-planul-nostru-este-sa-va-otravim-apa/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...