Cine își asumă riscurile pentru potențialele efecte adverse ale vaccinurilor ?!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Articolul despre vaccinuri publicat săptămâna trecută a iscat o dezbatere vie pe tema responsabilității pentru siguranța vaccinurilor.

 Mai nou, am înțeles în Parlament se află pe traseul legislativ o modificare la Legea Sănătății, despre care mass-media tace mâlc. E vorba despre o nouă prevedere conform căreia anumite vaccinuri vor deveni obligatorii, iar părinții care refuză vaccinarea copiilor sunt pasibili de sancțiuni ce vor merge până la decăderea din drepturile părintești (caz în care Statul are dreptul să își ia copilul, ca în Norvegia), sau, mai rău, în cazul în care copilul nevaccinat se îmbolnăvește, dosar penal pentru rele tratamente aduse minorului.

Îngrijorarea cu privire la riscurile vaccinării nu există doar în România. În America, se poartă aceeaşi discuţie şi există puternice curente anti-vaccinare, dar şi pro-vaccinare obligatorie.

Medicinal-Chemistry-Common-Components-of-Vaccines-Summary

Pe site-ul preventdisease.com există un formular de 3 pagini, în care medicii care recomandă şi doresc vaccinarea obligatorie sunt invitaţi/rugaţi să semneze un formular în care aceştia garantează faptul că vaccinurile făcute copiilor sunt sigure.


Am făcut un rezumat al acestui formular… foarte interesant! Oare are curaj vreun medic din România sau din alte ţări să-l semneze?

Garanție de medic privind siguranţa vaccinării


Eu (numele medicului, gradul) ….. sunt medic rezident / specialist / primar în …… Specialitatea mea medicală este …… Am o înțelegere aprofundată a riscurilor și beneficiilor tuturor medicamentelor pe care le prescriu sau le administrez pacienților mei.

În cazul lui (numele pacientului) ……, vârsta ………, pe care l-am examinat, cred că există anumiți factori de risc care justifică vaccinurile recomandate. Iată o listă de factori de risc și vaccinuri care îl vor proteja pe pacient:
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..
Factor de risc / Vaccin ………..


Sunt conștient de faptul că vaccinurile pot conține în mod obişnuit mai multe dintre următoarele ingrediente:
* Hidroxid de aluminiu;
* Fosfat de aluminiu;
* Sulfat de amoniu;
* Amfotericina B;
*
Țesuturi animale: sânge de porc, sânge de cal, creier de iepure etc;
* Embrion de pui, ouă de găină, ouă de ra
ță;
* Betapropiolactone;
* Formaldehidă;
* Formol;
* Gelatină;
* Glicerol;
* Celule diploide umane (provenind din
țesutul fetal uman avortat);
* Thimerosal de mercur;
* Glutamat monosodic;
* Neomicină;
* Sulfat de neomicină;
* Fenoxietanol (antigel);
* Difosfat de potasiu;
* Monofosfat de potasiu;
* Polimixină B;
* Polisorbat 20;
* Polisorbat 80;
* Proteine MRC5 reziduale;
* Sorbitol;
* Tributilfosfat etc,

și, prin prezenta, garantez că ingrediente posibile sunt sigure pentru injectarea în corpul pacientului meu. Am citit rapoartele care spun că Thimerosalul ar provoca grave leziuni neurologiceși imunologice, și consider că acestea nu sunt credibile. De asemenea, garantez că vaccinurile pe care pacientul meu le va face nu conțin impurități dăunătoare.

Opinia mea profesională este aceea că vaccinurile …………. sunt sigure pentru administrare la un copil cu vârsta mai mică de 5 ani. Emit această garanţie profesională pentru siguranţa vaccinurilor recomandate, pentru …… (numele pacientului) şi îmi asum responsabilitatea.

Data………….. Semnătura medic….

Notar public,

 

OK… Vreau şi eu să văd medici şi specialişti, care susţin cât de bune şi de sigure sunt vaccinurile, să semneze o declaraţie asemănătoare şi să îşi asume toate riscurile. De asemenea, aceeaşi declaraţie să o semneze şi conducerea companiei farmaceutice producătoare de vaccinuri – eventual să găsesc acest angajament semnat de președintele trustului farmaceutic, în cutia de prezentare a vaccinului, alături de prospectul acestuia.

Dacă vaccinurile sunt atât de sigure, nu văd niciun impediment pentru care n-ar semna-o… Punem pariu că nimeni nu ar dori să-şi asume un asemenea risc?

De aceea, consider că este incorect ca Statul să transfere prin lege asupra părinților, responsabilitatea administrării unui vaccin cu risc la adresa sănătății și dezvoltării copiilor.

Desigur, parlamentarii noștri sunt mai preocupați în acest moment de faptul că fumătorii nu mai au libertatea de a-i intoxica pe nefumători în spațiile publice, decât de problema siguranței și sănătății copiilor noștri. Fiecare cu ce-l doare… Ne rămâne misiunea tot nouă, cetățenilor de rând, să acționăm pentru a ne proteja copii.

Și la final, un mic documentar pe tema efectelor vaccinării:

precum și o știre de la noi:

Sursa: rapcea.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...