Citiți și minunați-vă de ce murim pe capete! Suntem OTRĂVIȚI zilnic cu pastă de dinți

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Înainte de a parcurge acest articol, înarmați-va cu răbdare si citiți-l până la capăt. Veți afla lucruri cutremurătoare despre pasta de dinți cu fluor și ce provoacă această substanță în organismul uman, iar ceea ce este mai grav, toate aceste informații sunt publice însa nu sunt mediatizate. De ce? Răspunsul îl veți găsi mai jos.

In pasta de dinți pe care o folosiți majoritatea dintre voi, ingredientul de baza, este Fuorura de Sodiu, sau Fluorul, o substanța chimica despre care s-a vorbit îndelung, cum ca ar fi esențiala protejării danturii dumneavoastră împotriva cariilor. Primele studii care implicau efectele Fluorului asupra danturii s-au făcut in împrejurări cel putin suspecte, începând cu anul 1945, in Statele Unite.


In realitate Fluorul si Fluorura de Sodiu sunt substanțe considerate toxice si extrem de periculoase, din ele fabricându-se inclusiv produse precum otrava de soareci / sobolani, si un mare numar de pesticide si insecticide. Ce-ați zice dacă aflati că vă spălați dinții cu insecticide? Și încă din cele mai puternice! Printre primele aplicații ale fluorurii de sodiu era cea de insecticid, împotriva gândacilor de bucătărie, furnicilor, și a altor gângănii.

Iată eticheta unei cutii mai vechi de insecticid, în care substanța activă (în proporție de 95%) e fluorura de sodiu. Totodata vedeți ca scrie clar: „Atenție, fluorura de sodiu este otravă letală!”.


flourura de sodiu otrava

Poate că greșiseră producătorii de otravă atunci, pe vremuri, și fluorura de sodiu nu ar fi otrăvitoare. Dar ce surpriză, pe Wikipedia la fel scrie că-i otravă. Ba încă o doză de 5 grame poate omorî un om de 70 kg. Această substanță are un Ld50 de 52-200 mg/kg. Ca să amintesc cititorilor, Ld50 e o noțiune americană, pentru otrăvuri, care reprezintă doza de substanță la administrarea căreia mor 50% din animalele de laborator. E o cifră importantă, datorită ei în mâncare se pun o grămadă de otrăvuri, și nimeni nu moare dintr-o dată din cauza asta (ei știu câtă otravă nu-i letală).

Să revenim la fluorura de sodiu – toxicitatea e destul de mare, aproape la fel cu nicotina pură. Scepticii vor spune că această otravă se pune în pasta de dinți pentru a fi scuipată, nu ingerată. Dar cum vor explica scepticii faptul că în SUA apa se fluorizează – adica în apă se pune fluorură de sodiu, pentru ca oamenii să aibă… dinți sănătoși? Ori apa din apeductele americane e doar pentru clătirea gurii?


Efectul advers cel mai important in aceasta perioada este unul de natura spirituala: expunerea indelungata la Fluor creaza acumulari de Fluor si blocaje la nivelul glandei Pineale, o parte esențiala a corpului nostru infor-energetic pe care, acum mai mult decat niciodata o vrem libera, curata si in stare perfecta de functionare (informatii detaliate despre rolul energetic / spiritual al glandei Pineale sunt disponibile on-line).

Mai jos gasiti cateva argumente (insotite de sursa informațiilor), mult mai multe astfel de informații fiind disponibile pe internet.
Va invitam sa le cautați, sa le citiți si sa decideți singuri daca încă mai doriți sa folositi (si implicit sa va obligați copiii sa folosească) diferitele mărci renumite ale de pasta de dinți (nu le dam numele aici pentru a nu le face reclama, însa suntem convinși ca fiecare dintre voi le aveți pe etajera din fata oglinzii de la baie).

Si daca pana acum nu v-am convins va aducem alte dovezi in acest sens, preluate din mediul online (n.r. nu sunt invenția noastră).

Poluare ucigașa cu fluor în inima Văii Prahovei

La Azuga, in inima zonei turistice de interes național, o societate de produse refractare a ars timp de opt luni spuma carbonica, marfa venita de la ALRO Slatina. In acest timp, pădurea a început sa se usuce, acoperișurile caselor s-au înnegrit, iar locuitorii se plângeau de dureri de oase. In urma unor controale de la Mediu si a unor expertize a institutelor silvice s-a descoperit o poluare puternica cu fluor – substanta extrem de periculoasa.
[…] poluarea cu fluor a fost foarte puternica in Azuga, afectand vegetatia din jurul localitatii, efectul simtindu-se pana la limita cu Sinaia […] In plante, limita admisa de fluor a fost depasita cu 110 la suta. Fluor a fost si in apa pe care au baut-o oamenii. Analizele sunt clare: la Azuga a fost vorba de o poluare grava. Fluorul este un element chimic deosebit de periculos. El intra in sistemul osos si iradiaza in toate organele. Se produce o imbolnavire grava, iar omul nici nu stie de ce moare…

sursa : http://www.ngo.ro/site_item_full.shtml?x=18557

Scoateți fluorul din alimentație

Fluorul, este una din substanțele cu care s-a facut teste pe oameni, in gulagurile rusesti si probabil si in lagarele naziste, si care odata ingerata are ca rezultat, pe langa alte efecte nocive, avarierea portiunii din creier responsabila pentru luarea deciziilor. Cu alte cuvinte fluorul ii face pe subiecti mult mai docili, mai supusi, mai ascultatori. Fluorul transforma fiintele umane in niste zombie teleghidati.

Citește și:
De ce era CANCERUL ceva foarte rar pe vremea bunicilor? Tratamentul se ascunde marelui public

Primul pas pe care il puteti face este sa va informati personal asupra toxicitatii fluorului, iar urmatorul, daca sunteti convinsi de afectele nocive produse si reusiti sa invingeti psihic unul dintre ele, apatia, puteti achizitiona de acum inainte pasta de dinti fara fluor.

sursa : http://www.limpede.ro/scoateti-fluorul-din-alimentatie

Fluorul in apele potabile romanesti

Daca nu stiati si nu v-ati gandit la aportul de fluor din apa minerala aveti mai jos cateva informatii: (concentratia de fluor mg/l)
Aqua panna 0,93 !
Perla 0,4788 !
Dorna 0,2736 !
Carpatina light 0,2
Poiana Negri 0,2
Biborteni aqua magnezia 0,2
Bonaqua 0,18
Biborteni aqua viva 0,18
Harghita 0,18
Carpatina forte 0,13
Borsec 0,06
Perla Harghitei 0,02
Izvorul minunilor 0,01
Zizin 0,01
Bucovina 0,01
Izvorul alb 0,01
Izvorul minunilor 0,01
Perla sport 0,01

P.S. Doza toxica cu efect toxic subletal 1 mg/kg corp
5 mg/kg corp doza toxica ce necesita tratament de urgenta
5-15 mg/kg corp doza letala (pentru copii si 5 mg/kg corp este letala)

Citat din “Fluorul in medicina oro-dentara” Nuca, Amariei, Totolici

sursa : http://www.eugenol.ro/forum/showthread.php?t=192

Niveluri crescute de fluor in apa potabila

Un raport prezentat in urma cu ceva timp arata ca fluorul din apa potabila, adaugat in mod deliberat pentru intarirea dintilor, poate fi de fapt daunator pentru acestia si pentru oase in general. Agentia pentru Protectia Mediului permite cantitati prea mari de fluor, astfel ca, in unele zone, copiilor li se decoloreaza dintii, smaltul acestora fiind si el afectat.

Chiar daca majoritatea americanilor consuma apa cu nivelul de fluor sub limitele impuse de APM, aproximativ 200 000 de oameni din Statele Unite aflati in zone unde este prezent fluor natural pot primi mai mult din aceasta substanta decat le este necesar. APM permite 4 miligrame de fluor pe litru, de patru ori mai mult decat
cantitatea recomandata pentru lupta impotriva cariilor si prevenirea altor afectiuni.

Acest studiu recent este un imbold pentru oamenii care se opun adaugarii de chimicale in apa potabila. Acum 50 ani, o parte din acestia acuzau guvernul ca a incercat sa imbolnaveasca si sa otraveasca populatia prin adaugarea de fluor.

Oamenii care beau apa cu nivelul de fluor aproape de cel maxim permis prezinta un risc ridicat de fracturi ale oaselor. Unele studii au demonstrat o legatura intre fluor si cancerul de oase, dar rezultatele au fost catalogate drept “experimentale si amestecate”.

sursa : http://news.softpedia.com/…/Niveluri-crescute-de-flor-in-ap…

50 de motive pentru a ne opune Fluoridarii

Fluorura de Sodiu este o substanta extrem de toxica – doar 200 mg de fluor este suficient pentru a ucide un copil si doar 3-5 grame ( o lingurita ) este destul pentru a ucide un adult. Atat copiii (prin inghitirea tabletelor sau gelurilor cu fluor) cat si adultii (accidente inplicand echipamente si filtre ale dispozitivelor de dializa) au murit din cauza expunerii excesive.
[…]
Primele studii efectuate in 1945-1955 in Statele Unite, care au ajutat ca lansarea fluoridarii, au fost indelung criticate pentru metodologia slaba si a alegerii nepotrivite a comunitatilor testate (De Stefano 1954; Sutton 1959, 1960 and 1996; Ziegelbecker 1970).
[…]
Experimentele pe animale arata ca fluorul se acumuleaza la nivelul creierului si ca expunerea la el altereaza comportamentul mental intr-o maniera identica unui agent neurotoxic (Mullenix 1995). Sobolanii expusi prenatal au demonstrat un comportament hiperactiv, in timp ce aceia expusi postnatal au devenit hipoactivi. Teste mai recente au demonstrat ca fluorul poate dauna creierului (Wang 1997; Guan 1998; Varner 1998; Zhao 1998; Zhang 1999; Lu 2000; Shao 2000; Sun 2000; Bhatnagar 2002; Chen 2002, 2003; Long 2002; Shivarajashankara 2002a, b; Shashi 2003 and Zhai 2003) and impact learning and behavior (Paul 1998; Zhang 1999, 2001; Sun 2000; Ekambaram 2001; Bhatnagar 2002).
[…]
Cinci studii efectuate in China arata o reducere a IQ-ului la copiii asociati cu expunerea la fluor (Lin Fa-Fu 1991; Li 1995; Zhao 1996; Lu 2000; and Xiang 2003a, ).
[…]
Studii efectuate de Jenifer Luke in 2001 au aratat ca la oameni fluorul se acumuleaza in glanda pineala pana la nivele foarte inalte
[…]
In prima jumatate a secolului 20, fluorul a fost prescris de catre unii doctori europeni pentru a reduce activitatea glandei tiroide, la cei ce sufereau de hipertiroidism (Stecher 1960; Waldbott 1978). Prin expunerea indelungata la fluor promovam nivele mai ridicate de hipotiroidism in randul populatiei si toate problemele implicite care provin din asta. Printre aceste probleme implicite se numara: depresia, oboseala acuta, ingrasarea respectiv obezitatea, dureri de muschi si articulatii, nivele ridicate de colesterol, si disfunctii / boli cardiace.
[…]
Conform Agentiei de Inregistrare a Bolilor si Substantelor Toxice (ATSDR 1993) si altor cercetatori (Juncos & Donadio 1972; Marier & Rose 1977 and Johnson 1979), anumite segmente ale populatiei ar putea fi in mod deosebil vulnerabile la efectele toxice are fluorului: batranii, diabeticii, si oamenii cu disfunctii renale.
[…]
Serviciul de Sanatate Publica a Sattelor Unite a aprobat si finantat pentru prima data introducerea fluorului in apele potabile destinate populatiei in 1950, inainte ca macar unul dintre testele care i-au “demonstrat” eficienta sa fi fost concluzionat. (McClure 1970)
[…]
Dupa 1950 mai multe studii independente au descoperit ca fluorul nu contribuie aproape deloc la prevenirea carierii dintilor, un fapt care a fost recunoscut chiar si de comunitatea stomatologilor (Seholle 1984; Gray 1987; PHS 1993; and Pinkham 1999).
[…]
Recentul laureat al premiului Nobel in Medicina, Dr. Arvid Carlssom a fost unul din cei mai insemnati oponenti ai fluorizarii apelor potabile destinate populatiei, in Suedia. El si colegii lui au recomandat oficial ca guvernul Suedez sa respinga aceasta practica, ceea ce s-a si intamplat.
[…]
Multi oameni de stiinta si stomatologi care au vorbit in public despre aceasta problema au fost tinta cenzurii si intimidarii. Cel mai recent, Dr. Phyllis Mullenix a fost concediata din postul ei de director al departamentului de toxicologie de la Centrul de Medicina Dentara Forsythe dupa ce si-a publicat descoperirile privind efectele fluorului asupra creierului; si Dr. William Marcus a fost concediat de la EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) pentru ca a contrazis public controlul exercitat de guvern asupta studiilor efectuate de NTP ( Programul National de Toxicologie) asupra legaturii dintre fluor si cancer.
Acest tip de tactici nu ar fi necesare daca cei care promoveaza expunerea la fluor ar avea argumente stiintifice solide.
[…]
Uniunea oamenilor de stiinta de la sediul central al EPA (Agentia Americana de Protectie a Mediului) din Washington DC a declarat presei ca ei se opun practicii de introducere a fluorului in apele potabile destinate populatiei, conform Vicepresedintelui Uniunii, Dr. William Hirzy:
Pe scurt, suntem de parere ca fluorizarea apei prezinta un risc nerezonabil. Asta pentru ca nivelul de toxicitate a fluorului este atat de ridicat, iar presupusele beneficii asociate cu folosirea lui, sunt atat de mici – asta daca ele chiar exista – ca practica de a impune fiecarui barbat, femeie sau copil din America sa il ingereze, este efectiv un comportament criminal din partea guvernelor.

Citește și:
Becurile economice sunt foarte periculoase pentru sănătate! O agenție de mediu confirmă acest fapt

sursa : http://www.fluoridealert.org/50-reasons.htm

Fluorul si Glanda Pineala

Pana in anii ’90 nici un studiu sau cercetare nu s-a efectuat pentru a determina impactul fluorului asupra glandei Pineale – o glanda de dimendiuni mici localizata intre cele doua emisfere ale creierului, responsabila cu producerea hormonului “melatonina”. Acesta este un hormon care ajuta la reglarea proceselor pubertatii si contribuie la protejarea organismului impotriva degenerarii celulare cauzata de radicali liberi.

Se cunoaste acum – multumita cercetarilor meticuloase ale Dr. Jennifer Luke de la Universitatea Surrey din Marea Britanie – ca glanda pineala este principala tinta a acumularilor de fluor in corp. […]

sursa : http://www.fluoridealert.org/health/pineal/

Florura de Sodiu este utilizata pentru producerea otravei de sobolani si ca pesticid. Conform studiilor stiintifice efectuate in urma cu cativa ani – Comparatie a Toxicitatii Compusilor de Fluor – florura de sodiu este de 85 de ori mai toxic decat compusul format in mod natural, Florura de Calciu.

Aceasta consecinta a fluorizarii dintilor, datorata introducerii fluorului in apele potabile, este documentata. Cu toate astea, AMA (Asociatia Dentistilor din America)
continua sa persevereze in aceasta greseala, promovand fluorul. Acestia refuza sa recunoasca faptul ca in loc de a preveni degradarea dintilor, acesta de fapt cauzeaza si mai mult rau danturii.

Introducerea abuziva a Fluorurii de Sodiu in apele potabile si in alimente deasemenea creaza si mai multe probleme de sanatate, care nu sunt date publicitatii, ba dimpotriva, sunt suprimate. Pe langa fluorizarea danturii, laboratoare independente si cercetatori cu reputatie, au demonstrat legatura intre ingerarea zilnica a Fluorurii de Sodiu si urmatoarele probleme de sanatate:

*Cancer.
*Mutatii Genetice la nivel ADN.
*Disfuncii ale Tiroidei – care afecteaza intregul sistem endocrin conducand la diverse dereglari, inclusiv obezitate.
*Disfunctii Neurologice – IQ micsorat, incapacitatea de concentrare asupra sarcinilor, letargie si oboseala psihica.
*Boala Alzheimer’s.
*Blocarea secretiei de Melatonina, fapt care scade imunitatea impotriva bolilor de toate felurile, accelereaza imbatranirea, produce dereglari ale somnului.
*Calcifierea glandei Pineale, fapt care blocheaza aceasta glanda localizata in centrul creierului.

Pentru aceia care va intrebati deja: “Pai si cu ce sa ne spalam pe dinti ?” se gasesc pe piața paste de dinți fără fluor, cu Aloe Vera, propolis si menta.Nu vi se pare straniu că acum fiecare tub de pastă de dinți conține… fluorură de sodiu?

Articol redactat de : infoalert.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul “join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...

Citește mai multe:
LEACUL PENTRU ORICE IN AFARA DE MOARTE! DE LA DIABET SI EPILEPSIE PANA LA STAFILOCOCUL AURIU!

O echipă de suedezi a făcut o descoperire uimitoare într-o mină de AUR. Sunt vietăţi antice din Infern

Vederi din trecut: Brasov, Poiana Brasov,Rasnov,Bucuresti, Sinaia, Busteni,Venus, Schei

Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, într-o serie de înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea“

EFECTUL TRUMP! | Record istoric pe Wall Street

Închide