CIUPERCILE MIRACULOASE CARE TE FAC SANATOS, PREVIN DIABETUL SI UCID CELULELE CANCEROASE

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Stiati ca Ciupercile Maitake (Grifola Frondosa) au fost folosite de secole, atat ca aliment, cat si ca medicament? Aflati ca ele sunt mai frecvente in zonele de nord-est a Statelor Unite si Canada, dar pot fi intalnite si in unele parti din Japonia, China si Europa.

Se comercializeaza atat in stare proaspata, uscata, cat si sub forma de supliment alimentar. Iata cele mai importante beneficii ale ciupercilor Maitake:


Tratament anti-cancer
Multe studii sugereaza ca ciupercile maitake pot proteja impotriva diferitelor tipuri de cancer, gratie unui compus special. Cunoscuta sub numele de D-Fraction, aceasta polizaharida are capacitatea de a imbunatati anumite celule ale sistemului imunitar, cum ar fi macrofagele, celulele T helper si celule T citotoxice, care lucreaza impreuna pentru a ataca celulele tumorale.

Prevenirea diabetului
Maitake previn diabetul prin gestionarea nivelului de zahar din sange. Potrivit unui studiu, o polizaharida din Maitake numita MT-alfa-glucan a scazut nivelul zaharului din sange, al insulinei si al glicogenului. De asemenea, a crescut capacitatea insulinei de a se lega la celulele hepatice si a imbunatatit functionarea pancreasului. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca Maitake pot fi utile pentru prevenirea si gestionarea diabetului zaharat, prin scaderea rezistentei la insulina.


Stimularea imunitatii
Un studiu al Academiei de Stiinte din New York a constatat ca D-Fraction a amplificat sistemul imunitar al soarecilor afectati de cancer hepatic, iar cativa ani mai tarziu, s-a descoperit ca acelasi compus a imbunatatit imunitatea in cazul soarecilor carora li s-au implantat celule ale cancerului de san.

Un studiu publicat in Journal of Medicinal Food in 2004 a constatat ca D-fraction activeaza celule ale sistemului imunitar si ar putea ajuta la lupta impotriva infectiilor.

sursa: sanatate.bzi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Hrană Spirituală!

Conspiratii indeplinite – apăsați butonul „join” pentru a vă abona la canal!

Vă invităm să vă înscrieți in grupul Conspiratii indeplinite!

Conspiratii Indeplinite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

You may also like...