Coarnele simbolizau autoritatea monarhului si au fost transformate in coroana REGALA

Distribuie!by Coarnele simbolizau autoritatea monarhului şi s-au transformat în timp într-o diademă din metal cu trei coarne, care simboliza puterea regală investită cu autoritate divină ( diavoleasca). La ora actuală, ea este reprezentată de simbolul crinului, care apare pretutindeni pe însemnele caselor regale europene. Aşa cum spuneam mai devreme, ierarhia […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Coarnele simbolizau autoritatea monarhului şi s-au transformat în timp într-o diademă din metal cu trei coarne, care simboliza puterea regală investită cu autoritate divină ( diavoleasca). La ora actuală, ea este reprezentată de simbolul crinului, care apare pretutindeni pe însemnele caselor regale europene. Aşa cum spuneam mai devreme, ierarhia „regală” draconiană (albinoşii înaripaţi) este înzestrată cu coarne. ( David Icke – Secretul suprem)

Coroana in casele regala mai are ca sursa si planeta Saturn, cu coroana-inelul sau, zeul Saturn fiind cel care isi devora copiii. Coroana fiind practic si un legemant cu saturn.  Multi zei-demoni din istorie aveau coroana, precum Poseidon, sau zeii hinduisti. Zeul Saturn era denumit zeul Cronos sau Kronos la greci, zeul timpului ( omul cu coasa, sau cel care aduce moartea), denumirea de crown, Krone in germana sau coroana, privine de la numele acestui zeu-demon.


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite