Columbia: S-a deschis Biserica lui Lucifer, o construcție în valoare de 200.000 dolari

Distribuie!by Deși în Columbia este interzis satanismul, bărbatul susține că îl divinizează pe Lucifer, îngerul alungat din Rai, nu pe Diavol, scrie b1.ro. „Nu suntem sataniști. Nu ne închinăm Diavolului. Ne închinăm unui înger numit Lucifer care a fost conceput inițial ca un înger cald, plin de iubire și pace”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deși în Columbia este interzis satanismul, bărbatul susține că îl divinizează pe Lucifer, îngerul alungat din Rai, nu pe Diavol, scrie b1.ro.

„Nu suntem sataniști. Nu ne închinăm Diavolului. Ne închinăm unui înger numit Lucifer care a fost conceput inițial ca un înger cald, plin de iubire și pace”, a declarat fondatorul.


Intrebare: De ce satanismul se opune ( inversand crucea) doar crestinismului si nu si budismului, masoneriei, hinduismului,new ageismului, islamismului, mozaismului? Pentru ca satanismul le imbratiseaza pe acestea, daca ne uitam si la fondatorii bisericii sataniste din lume, care au aceeasi vrajeala, ca ei il adora pe Lucifer si nu pe Satan, sustinand ca nu sunt unul si acelasi, cum au fost Anton Lavey sau Aleister Crowley care au practicat alaturi de satanism, masoneria si budismul, imüreuna cu magia.

Columbia: S-a deschis Biserica lui Lucifer, o construcție în valoare de 200.000 dolari

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Hrană Spirituală

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite